A hazugságbeszéd évfordulóját hazugsággal ünnepli a baloldal

2020. szeptember 17. 16:52

Csak a szokásos.

2020. szeptember 17. 16:52
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„A hazugságbeszéd évfordulóját »stílusosan« hazugsággal ünnepli a baloldal. Ma a baloldali politikusok és a sajtó is azt hirdette, hogy a kormány milliárdokért épít raktárt a feleslegesen megvásárolt lélegeztetőgépeknek. Ebből egy szó sem igaz.

Ezzel szemben az igazság az, hogy az Európai Unió – Magyarország közreműködésével – vesz lélegeztetőgépeket, ezeket Magyarországon fogja tárolni, de persze ott veti be, ahol szükség lesz rájuk. Vagyis a projekt nem kerül semmibe a magyar költségvetésnek, és semmi köze az általunk megvásárolt életmentő berendezésekhez.

Csak a szokásos. Újabb nap, újabb támadás a védekezésben dolgozók ellen. Ennek ellenére mi tesszük tovább a dolgunkat, az egészség és a gazdaság védelme a legfontosabb.

Magyarországnak működnie kell!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2020. szeptember 17. 21:05
Ennek a mosléknak semmi sem drága. Ezek a kormánynál jobban csak Magyarországot és a magyarokat utálják jobban.
monuskaroly
2020. szeptember 17. 17:22
Ezek már régóta nem a baloldal, hanem a sötét oldal, minden értelemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!