A hatékony pártfogói felügyelet a jól működő igazságszolgáltatás egyik záloga

2020. szeptember 15. 15:24

A Pártfogói Felügyelői Szolgálat kiemelt célja, hogy elősegítse a bűnismétlés kockázatának csökkentését.

2020. szeptember 15. 15:24
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„A hatékony pártfogói felügyelet a jól működő igazságszolgáltatás egyik záloga.

Ma elindítottam a XXI. század nemzetközi digitális trendjeinek és a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő Pártfogói Iktató-és Nyilvántartó Rendszert.

A Pártfogói Felügyelői Szolgálat kiemelt célja, hogy elősegítse a bűnismétlés kockázatának csökkentését, a büntetőjogi következmények érvényesítését és a közösségi büntetések végrehajtását. Továbbá figyeli az elkövetőket, elősegíti társadalmi integrációjukat, ezáltal erősítve közösségünk biztonságát.

A frissen elindult informatikai rendszer a jövőben leveszi a munkatársak válláról a bonyolult és körülményes adminisztráció terhét a hatékony munka érdekében.

További sikereket kívánok a kollégáimnak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 16. 01:35
Ezt az origós szart hogy lehet eltüntetni??
Janice
2020. szeptember 15. 16:51
A pártfogó tisz ül az irodában havonta egyszer be megy hozzá a felügyelt akinek bepecsételiaz igazolványába, hogy megjelent. Ennyi! Ezeknek az embernek a munkájánál még az utcaseprő munkája is többet ér Vajon havi 500000 Ft os fizetés emeléssel hogyan tud változtatni ezen ez a nő?
Ernie Pantuso
2020. szeptember 15. 16:04
Drága Judit! Nem pártfogói felügyeletre van szükség. Drága pénzen. Hanem 8-10 évre valami kőbányában, kenyéren és vizen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!