A balszerencse balról jön

2020. szeptember 22. 11:06

A német állami televízió- és rádióállomások kizárólag a kormánypropagandát szolgálják.

2020. szeptember 22. 11:06
Vida Ákos
Magyar Nemzet

„Nézzük például, mi a helyzet a mai Németországban! Itt ma már nincs egyetlen konzervatív beállítottságú elektronikus médium se, sem tévé, sem rádió, az írott sajtó túlnyomó részben baloldali vagy balliberális eszméket követő kiadóvállalatok (Bertelsmann, Springer, Burda, Funke stb.) és a szociáldemokrata párt (SPD) médiabirodalmának kezén van. A teljesen balra tolódott német állami televízió- és rádióállomások kizárólag a kormánypropagandát szolgálják, az alig létező ellenzéket teljesen kirekesztik, vagy ha meg is szólaltatják, akkor mondandójukat relativizálják és/vagy nevetségessé teszik. Ma ezek befolyásolják és manipulálják a német társadalom eszme- és gondolatvilágát, irányítják egy totalitarista társadalmi rend felé, amelyben a teljes behódolást és a birkanyájszerű követést írják elő az embereknek.

Könyörtelenül kirekesztik és tönkreteszik, mi több, elmegyógyintézetbe zárják az ellenvéleményt hangoztatókat. A gyülekezési és véleménynyilvánítási szabadságot a járványügyi tilalmak mögé bújva az alaptörvény sebtiben összehozott megváltoztatásával próbálják tartósan megszüntetni. Mindezt azért, hogy a jelenlegi hatalom képviselőinek nem tetsző véleményeket a jól bevett baloldali módszerekkel elfojtsák, azok terjesztését és terjedését megakadályozzák.

A magát »progresszívnak« dicsekvő baloldal régi szokásaihoz híven mindenhol folyamatosan csak rombol, hagyományokat, emlékeket tüntet el, szobrokat dönt, történelmet hamisít, hangzatos, de hazug szlogenek mögé bújva mindenáron a hatalomra tör, de nem kínál a társadalom alapvető problémáira értelmes, megvalósítható és fenntartható megoldásokat; csak annyit állít, hogy ami eddig volt, azt ne folytassuk, majd ők mindent jobban csinálnak! De a hogyant már nem mondják el. Megvalósíthatatlan, de jól csengő utópiákat rebesgetnek mint a megváltás kulcsait, de azok végrehajtásához sem elegendő pénzük, sem megfelelő módszereik nincsenek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. szeptember 22. 20:49
"A német állami televízió- és rádióállomások kizárólag a kormánypropagandát szolgálják." Mert hol van ez másképpen? https://www.youtube.com/watch?v=j30FRYbilh4
egyvilág
2020. szeptember 22. 14:56
Egy jó kis összefoglaló a politikai és gazdasági bal- és jobboldal mibenlétéről: https://egyvilag.hu/temakep/073.shtml
Fiorini
2020. szeptember 22. 12:39
"Nyilván ha a németek mondanak valamit, amögött bizonyítékok is állnak." - Gulyás Gergely a Navalnij-ügyről. https://444.hu/2020/09/11/gulyas-vegre-elmondta-a-kormany-allaspontjat-a-navalnij-ugyrol Most akkor hinni kell a németeknek vagy sem?
reflex
2020. szeptember 22. 12:11
https://port.hu/cikk/streaming/4-blocks-a-nemet-aranyelet-sokkal-kemenyebb-mint-a-magyar/article-67074 ............................................................................................................................................................ És itt a videó Berlinben játszódik időpont 2017 ( mi lehet most???) :-) https://videa.hu/videok/film-animacio/4.blocks.s01e01.mp4-bunugyi-drama-krimi-4gBT7sYbHwezOwcx
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!