2010 óta folyamatosan bővülnek a családtámogatások

2020. szeptember 14. 17:00

A magyar családok ma 2 és félszer több támogatást kapnak, mint tíz évvel ezelőtt.

2020. szeptember 14. 17:00
Szentkirályi Alexandra
Facebook

„Nehéz hónapokat élünk, világszerte felborult az eddig megszokott élet. De az országnak működnie kell – ezen dolgozik a kormány is. Minden egyes kormányzati döntés azért születik, hogy védje az emberek egészségét úgy, hogy közben senki se veszítse el a munkáját és ne zárjanak be az iskolák. 

A koronavírus-járvány időszaka persze a gyerekeknek sem könnyű, a hátrányos helyzetű családoknak pedig még nehezebb. A kormány is mindent megtesz helyzetük javításáért: 2010 óta folyamatosan bővül a családtámogatások köre. A magyar családok ma 2 és félszer több támogatást kapnak, mint tíz évvel ezelőtt.

Szerencsére vannak magyar vállalkozások is, amelyek gondolnak ezekre a családokra. Rétvári Bence államtitkár úrral közösen vettük át a Waberer’s adományát: egy teherautónyi jégkrémet, több mint 5 és félmillió forint értékben. A szállítmányt a Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a rászoruló gyerekeknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. szeptember 15. 11:39
EZ TÉNY. LEHET HŐBÖRÖGNI, HAZUDOZNI BALLIBERÓSOK!
Kanóc
2020. szeptember 15. 10:02
a pandémia összefüggései a jégkrémre rászoruló gyerekekkel (Alexandra is egy kemény mellényúlás. Na mindegy.)
hihhaa
2020. szeptember 15. 09:00
Szép dolog, hogy a 10 év alatt húszmillióval drágult lakás vételárából tízmilliót kedvezményes hitelből fizethetnek ki a családok, az is szép dolog, hogy az új autót vásárló módosabb családokat megdobják még egy kis pénzzel, a családi adókedvezmény is remek dolog (ez mondjuk gúnyt félretéve is igaz), meg azt is értem, hogy mégmindigjobbmintagyurcsány! Az mondjuk érdekes kérdés, hogy ha annyira családbarát ország vagyunk, meg a gyerek az első, akkor a tanárok miért keresnek 34%-kal, az óvódapedagógusok pedig 39%-kal kevesebbet a diplomás átlagbérnél? Ha ez egy családbarát kormánynak sem fontos kérdés, akkor nagyon úgy tűnik, hogy szerintünk ennyit érdemel az, akire a gyerekeinket bízzuk.
sozlib_abschaum
2020. szeptember 14. 20:51
Ez mind szép és jó de a náci rtl-t (legnagyobb buzi keltető) mégis ki kéne rúgni Magyarországról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!