Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Úgy tűnik, mozgalmas nap lesz a mai

2020. augusztus 16. 14:56

Közeledik a végkifejlet Belaruszban.

2020. augusztus 16. 14:56
Kerpel-Fronius Gábor
Facebook

„Úgy tűnik, mozgalmas nap lesz és talán közeledik a végkifejlet Belaruszban.

Arról érkeznek hírek, hogy a hatóságok kiürítették – és traktorokkal elzárták – a Függetlenség teret, hogy ott a Lukasenkát támogató nagyszabású gyűlésre kerülhessen sor. Erre természetesen busszal / vonattal hozzák föl vidékről az embereket és alkalmazottakat kényszerítenek az elbocsáttatás terhe mellett a részvételre.

Eközben arról is hírek érkeznek, hogy egyre több karhatalmista és rendőr szabotálja az intézkedést vagy áll át a tüntetők oldalára. Illetve arról, hogy a titkosszolgálatok is tapogatóznak az ellenzék felé, s hivatalnokok keresik a túlélés biztosítékait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szarvas
2020. augusztus 17. 23:29
Miért lett Lukasenkóból Lukasenka? Nemet váltott?
Kétes
2020. augusztus 17. 15:17
Kerpel Fronius! Mily szép is lenne, ha a párduc és a gödölye megbékülne. De! Azt se feledd, hogy 2006 után a Gyurcsány nevű haverotok még négy évig hatalmon maradt! Azt pedig végképp ne, hogy mindehhez Brüsszel végig asszisztált. Momentumos szemeteket pedig Gödre vessétek!
SwordFish
2020. augusztus 17. 10:30
A magyarországi moslékkoalíció mozgalmas napra készül , miután 2022 év végén a moslékellenzék átveszi a hatalmat és Orbán lemond, és Momentum kormány lesz és jönnek az Európai Egyesült Klímaállamok, és alapjövedelem lesz hitelből, amit majd ledolgoz a magyar, a rendőrség átáll, Pintér Sándor kiteszi a Rendőrpalotára a szivárványos zászlót Fekete-Győr Andrással, Donáth Anna lesz az oktatási miniszter és Márki-Zay Péter a miniszterelnök, Kerpel-Fronius Gábor meg a klímaügyi miniszter, átállnak a munkások is, és az összes szakszervezet, Komjáthi elvtárs lesz a Suzuki vezérigazgatója. Győrfi Pál szivárványos RTL stúdióban oktat arról, hogy a koronavírus örökké velünk marad és a fizetős oltóanyagért sorba lehet állni, mint a Ladaért régen. A rendőrség vegyvédelmi ruhában oltat, és az oltás köteleztő, aki nem engedelmeskedik, az oltáskerülú elhajló fideszes. A Momentum klímatornyokat emeltet , amiket a magyar közmunkások építenek fel, az alapjövedelem fejében. Paksot lekapcsolják, állandóak az áramkimaradások, kurblival megy a Volán és a MÁV vidéken. Ezt a rémálmot tervezi nekünk, magyaronak , a moskékellenzék, mert ők Lives Matter és intázményesen rasszista minden magyar.
pumuklik
2020. augusztus 17. 09:10
Na és mi történt azon a nagy napon gáborka? Folyamat folyamatban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!