Tesztekről

2020. augusztus 02. 11:54

Volt baloldali összeesküvés, gyíkemberek meg minden, mint a búcsúban.

2020. augusztus 02. 11:54
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Amikor az egész világ versenyben volt az aktív fertőzés kimutatására képes PCR-tesztekért, a Fővárosi Önkormányzat – amely a kormány helyett cselekedett és saját forrásaiból valamint adományokból költött rá – 24 ezer forintért jutott tesztekhez és tesztkapacitásokhoz. A Fidesz mindig megértő prominensei és a nem kevésbé empatikus propagandamédia azonnal nekünk estek, hogy túl drágán vásároltunk: volt baloldali összeesküvés, gyíkemberek meg minden, mint a búcsúban.

Most, hogy már Magyarországon is készülnek, állítólag rendkívül megbízható tesztek, több, mint 30 ezerbe fáj, ha bárki a Nemzeti Népegészségügyi Központnál jelentkezik tesztre, például azért, hogy ne kelljen karanténba vonulnia egy külföldi utazás után. Ez még nem tartalmazza a kérvény költségét, aki pedig szombaton kér szűrést vagy még aznapra szeretné az eredményt, az 45 000-et hagy az államnál. Vajon ezt is megírják a szorgos propagandisták? Vajon interpellálják a fideszes képviselők a minisztert? És főleg, vajon hova tűnik a különbség?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. augusztus 03. 15:02
Amióta ez a majom egyik kudarcból a másikba esik ,EGYRE TÖBBET POSZTOL a főváros ügyeitől távol álló kérdésekben!! Kérdésem! AKKOR Ő MOST TULAJDONKÉPPEN KI? Mert ennyi erővel lehetne egy utcaseprő is. Egy KESZTYŰBÁB!!!
zakar zoltán béla
2020. augusztus 03. 12:17
Gyíkjellem!
EMM195
2020. augusztus 03. 11:50
"Volt baloldali összeesküvés, gyíkemberek meg minden, mint a búcsúban." Rosszul látod. Baloldali összeesküvés volt, meg egy takonyember, meg te, gyilkossá lett, gyáva, megvásárolt csicska.
tuske53
2020. augusztus 03. 10:02
Szerencsétlen! Ne olyanokról filozofálj, ami nem a kompetenciád! Lánchíd, mond ez valamit? Na erről kérünk valami konkrétumot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!