Számunkra a családok és a gyermek az első!

2020. augusztus 22. 16:37

A gyermekeknek joga van egy anyához és egy apához, ezért nemet mondunk a momentumos ideológiai befolyásolásra!

2020. augusztus 22. 16:37
KDNP
MTI-OS

„A Momentum Facebook bejegyzése szerint nagy szükség lenne az óvodások és a kisiskolások között az LMBTQ emberek iránti érzékenyítésre, például »megfelelő« mesék megismertetésével, játékok és tornaórák szervezésével. A hagyományos mesék a mai napig életre tanítanak, a meseolvasás a legjobb módszer a gyermekeink érzelmi intelligenciájának fejlesztésére. Benedek Elek, Illyés Gyula, Lázár Ervin, Andersen vagy a Grimm fivérek meséit a Momentum kidobná vagy meghamisítaná, pedig ezen nemzedékek nőttek fel. Számunkra a családok és a gyermek az első! A gyermekeknek joga van egy anyához és egy apához, ezért nemet mondunk a momentumos ideológiai befolyásolásra!

A Momentum politikai haszonszerzés miatt képes lenne a legvédtelenebbek, a gyermekek befolyásolására. Oda jutottak, ahová korábban szellemi elődeik a kommunisták. A végső céljuk elérése érdekében, a múltat végképp el akarják törölni. 1000 éves keresztény kultúrát dobnának sutba, eltörölnék nemzeti hagyományainkat és még a gyerekek meséit is átírnák! Magyarország az elmúlt 1000 évben sok birodalmi törekvést és pusztító ideológiát is túlélt azzal, hogy ragaszkodott saját függetlenségéhez és hagyományaihoz. Mi is ezt tesszük, mert hisszük, hogy Magyarország úgy lehet a 21. század nyertese, ha ragaszkodik a hagyományaihoz, nem pedig ha feladja azokat!”

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. augusztus 23. 18:48
"Számunkra a családok és a gyermek az első!" Nem tudom, ki írta a fenti szöveget, de így lett volna értelmes, hogy a család (egyes számban) és a gyermekek (többes számban). Vagy családok (TSz.) és gyermekek (TSz). Vagy család (ESz.) és gyermek (ESz). Ha több családról és egyetlen gyermekről van szó, akkor az egyrészt ütődött fogalmazás, másrészt egyetlen kitüntetett gyermekre koncentrál, aki valamiért iszonyú fontos másokhoz képest, na de az kicsoda? És akkor a többi gyermek miért nem számít?
annamanna
2020. augusztus 23. 15:22
Szóval az Isten már smafu a KDNP számára, és a család lett az első? Vagy az Istent úgy betűzik, hogy család?
lewdberg
2020. augusztus 23. 13:02
lol a fidesz szatelit statisztikailag mérhetetlen csicskapártja böfög
hentes
2020. augusztus 22. 23:14
A buzizászlót is elsőként kellett volna levennetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!