STRASBOURGHOZ FORDULUNK A RABOSÍTÁS ÉS AZ ELLENEM INDÍTOTT ELJÁRÁS MIATT

2020. augusztus 05. 17:12

Az az eljárás, amelyben egy megválasztott képviselőt rabosítanak azért, mert a munkáját végzi, borzalmasan káros és közben sérül a véleménynyilvánítás szabadsága.

2020. augusztus 05. 17:12
Paróczai Anikó
Facebook

„Rohamos tempóban és példátlan eljárásokkal próbálják rontani a magyar szólásszabadságot: engem például azért rabosítottak, mert bemutattam a kispesti vagyonkezelő vezetőjének, Kránitz Krisztiánnak a vagyonnyilatkozatából kihagyott titkos spanyolországi villáját.

Az az eljárás, amelyben egy megválasztott képviselőt rabosítanak azért, mert a munkáját végzi, borzalmasan káros és közben sérül a véleménynyilvánítás szabadsága. Ezért a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fogunk fordulni.

Hiszen mit üzen ez az eset az összes többi képviselőnek, és azoknak akik bátrak és kritikusak akarnak maradni? Mit üzen ez azoknak, akik nem hisznek a következmények nélküli társadalomban? És végül mit üzen ez azoknak, akik tavaly októberben a változásra szavaztak?

Őszintén remélem, hogy nemcsak engem nem sikerült megfélemlíteni, hanem senki mást sem, aki szeretne hasonló ügyekkel foglalkozni Hiszen tudom, hogy rengetegen vannak hozzám hasonlóan olyan képviselők, akik azért kezdtek el politizálni, mert úgy gondolják, hogy nem az a baj, hogy a korrupciónak milyen az éppen aktuális arca, hanem azzal a rendszerrel van a gond, ahol ez tisztázatlanul és büntetlenül megtörténhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. augusztus 06. 10:45
Dódity Gabriella tudna mesélni a gerinctelenségedről, sőt már beszélt is te parazita.
Sulammit
2020. augusztus 06. 10:40
Te szerencsétlen, annak ellenére, hogy feljelentett Kránicz, azt nyilatkoztad, hogy bízol az mszp-s polgármesterbe, Gajdába, Kránicz barátjába. Akkor most mire rinyálsz? Felvették az adataidat, ujjlenyomatot vettek tőled, talán azt gondoltad, hogy Gajdától, vagy Kránicztól fognak venni?
zrx8
2020. augusztus 06. 10:07
Aki krinyók közé keveredik, az ne sírjon, ha rabosítják! Avagy: a kampánynak vége, üdv az "ellenzéki összefogás" hétköznapjaiban, libsi liba!
zrx8
2020. augusztus 06. 09:56
A BBC majd lehozza a hitsorsosi riadóláncon érkezett (azaz kötelezően, változtatás és ellenőrzés nélkül leközlendő) hírt, miszerint "Orbán diktatúrájában már rabosítják az ellenzéki politikusokat.."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!