Anno azt akarták megmondani nekünk, kikkel NE éljünk együtt. Tudjuk, mi lett a vége.

2020. augusztus 23. 18:56

Most azt akarják megmondani, kikkel ÉLJÜNK együtt. Köszönjük, ebből sem kérünk.

2020. augusztus 23. 18:56
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Nos, itt került hát elő újra az a bizonyos Al-Quds vagy Al-Kuds menet – s itt kerül elő az igazság: a németországi, egyre nagyobb számú és egyre erőszakosabb zsidók elleni támadásokért nem a szélsőjobb, hanem a szélsőséges muszlim migránsok a felelősök. Amit az önök kormánya letagad, takargat, s amely kapcsán össze-vissza hazudozik, csakúgy, mint a migrációs »politikájuk« egyéb rettenetes és a német társadalom önfelszámolását siettető következményéről.

Ám – és ezt Magyarországon élő sváb származásúként különösen szomorúan és fájó szívvel mondom – mindez az önök problémája.

Az viszont a mi problémánk is, hogy egy aljas, hazug és becstelen államtitkáruk össze-vissza hazudozik Magyarországról. Ezt nem tűrjük el soha többé, senkitől. Önöktől sem. Vége van azoknak az időknek, amikor mindenki nyugodtan törölgethette belénk a lábát, ezt önöknek is jó lesz észrevenniük és tiszteletben tartaniuk. Michael Rothnak pedig üzenjük, foglalkozzon végre mindazzal, ami a németországi zsidókkal történik. Ha pedig végképp képtelen leszokni Magyarország és Lengyelország gyalázásáról, és ennyire aggódik a magyarországi zsidóság helyzetéért, akkor javasoljuk neki, intézzen kérdéseket az ellenzékhez, vajon mivel indokolják, hogy antiszemita és náci kijelentéseket tevő jelölt(ek) mögé állnak be egyöntetűen. Megkérdezhetné Roth a DK, az MSZP meg az összes többi párt képviselőjét, mire hajlandóak még azért, hogy valamiképpen le tudják váltani a mostani kormányt, s hogy vajon a cél tényleg szentesíti-e az eszközt. S ha ezzel végzett, mindjárt nekifoghat kérdéseket feltenni az Egyesült Államok »progresszív« és »haladó« új baloldalának, Cortez kisasszonynak meg a többieknek, s persze leginkább a BLM minden határon túl antiszemita feketéinek, hogy vajon miért tesznek rémisztően antiszemita kijelentéseket nap mint nap. Vagy ez már meghaladja Roth elvtárs bátorságát és (nem létező) tisztességét?

Excellenciás Uram!

Önök a huszadik században azt akarták megmondani nekünk, kikkel NE éljünk együtt. Tudjuk, mi lett a vége.

Most azt akarják megmondani, kikkel ÉLJÜNK együtt.

Köszönjük, ebből sem kérünk.

Most az az idő van, amikor mi, magyarok, eldöntjük magunk, hogy mi legyen a sorsunk, s ebből kifolyólag azt is, hogy kikkel akarunk együtt élni.

Ehhez képest minden másodlagos. Michael Roth pedig huszadlagos. De a hazudozásait nem tűrjük el.

Üdvözlettel:
Bayer Zsolt”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stumrovik
2020. augusztus 24. 14:24
Ööö, tényleg, valami hír van-e arról, hogy végül bement-e rapportra a lubifejű geci csicskájához a német nagykövet? Vagy simán leszarta a faszlyukat mint legutóbb a román? :DDDDD
rajgy
2020. augusztus 24. 14:09
1) Miért nem hívta el a Fidesz a Roth-ot megkoszorúzni a Német Áldozatok Emlékművét? Mert Orbán Viktor még felavatni is GYÁVA volt! 2) Miért nem koszorúzott Angela Merkel 2015-ben? Mert Orbán GYÁVA volt felszólítani! 3) Miért kezeli a német média Horthy Miklóst hborús bűnösként? Mert Orbán és Karácsony Gergely GYÁVÁK voltak Horthy Miklós nemzeti hőstettéről, 250 EZER budapesti deportálástól való megmentéséről megemlékezzenek! 4) Miért hazudja még mindíg a német média, hogy László Petra "LETERÍTETTE" a gyerekes apát? Mert a SUNYI Fidesz pártpolitikai okokból jobbnak látta a jobbikos nőt meghurcolni! https://www.spiegel.de/politik/ausland/ungarn-kamerafrau-petra-laszlo-wird-freigesprochen-a-1236034.html
Welszibard
2020. augusztus 24. 11:42
Kemény és határozott válasz Bayer Zsolttól. Helyes, így kell ezt tenni. Idézhetett volna még bőven pl. a franciaországi antiszemita gyilkosságok eseteiből, zsinagógák elleni merényletekről, az ottani iszlamista site-ok bőséges antiszemita választékából is. Nem véletlenül jelentették ki a francia zsidók, hogy ha így megy tovább, kénytelenek lesznek elhagyni az országot. A magyarországi zsidóság hálás lehet Orbánnak, amiért nem engedte ide tömegesen ős ellenségüket az iszlám tömegeket.
zsanett-kúnrum
2020. augusztus 24. 10:08
én ezt nem tudom, de azt hogy a német tankok már a spájzban vannak, azt igen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!