Önkukkolók

2020. augusztus 31. 07:27

A disznószemű ember őrületes erőfeszítései ellenére sem szerepelhet pártja neve és logója a nemzetiszocialista forma Bíró kampányában.

2020. augusztus 31. 07:27
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A Jobbik nevet viselő, mára nyilvánvalóan teljesen baloldalivá váló pártalakulat elnöke, a disznószemű Jakab Péter egyre inkább belecsavarodik a borsodi időközi választás saját maga csinálta bonyodalmaiba. Először is hazudik. Folyamatosan.

Azt állítja, hogy a kormánypártok lehetetlenné akarják tenni jelöltjük, a termetes, kifejezetten náci jellegű Bíró László indulását a parlamenti székért. A Jobbik jogismeret híján ugyanis szabálytalanul nevezte be a versenybe emberét. Hagyjuk most az előtörténet részleteit, a végeredmény a fontos, a Kúria állásfoglalása szerint sem szerepelhet a Bírót támogató úgynevezett baloldali összefogás tagjai között anya-, vagy manapság már ki tudja, apapártja, a Jobbik. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy az illető ne mérethetné meg magát az októberi voksoláson. Annyi történik csupán, hogy a disznószemű ember őrületes erőfeszítései ellenére sem szerepelhet pártja neve és – amúgy mocskos módon meggyalázott – logója a nemzetiszocialista forma Bíró kampányában.

Nem lenne túl izgalmas történet ez, ha nem figyelné dermedten a magára valamit is adó és gondolkodni is hajlandó baloldaliak tömege is. Mert hiszen miként lehet az, hogy az évtizedek óta a másság tiszteletét, az idegen szép jelszavát skandáló, óriásian migráns­barát baloldal összes pártja ott kussol a nyíltan antiszemita Jakab-barát jobbikos jelölt terjedelmes árnyékában? Antiszemita lenne a baloldal? Ez még idősödő ikonjuk, a híres tégéem, azaz Tamás Gáspár Miklós kolozsvári anarcho-marxista filozófusnak is sok. Nem érti, miért nem léptetik vissza elvbarátai a jobbikos figurát.

Ezen amúgy nincs mit nagyon csodálkozni, korábban Zuschlag János is viccelődött a holokauszttal, meg Gyurcsány is a gázrezsóval. Van tehát balos antiszemitizmus, nem kicsit, nagyon.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sozlib_abschaum
2020. augusztus 31. 19:34
Mondjuk én csak jácob rabbinak nevezem ezt az elmebeteget de a disznószemű tűpontosan leírja a rabbi szellemi állapotát.
nyugalom
2020. augusztus 31. 13:03
a disznoszemű ember egy nagyszajú buta libsi! Fletoek orulnek neki, de mi van/lesz a valasztóikkal? Megkerdeztek oket, hogy dobrevekhez akarnak menni, egyesulni?
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. augusztus 31. 10:23
"A Jobbik jogismeret híján ugyanis szabálytalanul nevezte be a versenybe emberét." Ez itt a lényeg. Alkalmatlanok.
elfújta az ellenszél
2020. augusztus 31. 10:21
Érdekes kisérlet lesz, kiváncsian várom az eredményt. Mennyire lehet beleszuszakolni a választót a pártvezetők belterjes megállapodásának a kereteibe? Ne szavazz nácira, kivéve a mi nácinkat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!