Mi, a DEL tagjai egy szivárványos zászlót ajándékoztunk Novák Elődnek

2020. augusztus 19. 15:32

Nem a mássággal van a baj, hanem például a lopással.

2020. augusztus 19. 15:32
Kiss Gergely
MTI-OS

„Azok után, hogy Novák Előd vasárnap ellopta a Főpolgármesteri Hivatalra kirakott szivárványos zászlót, tegnap újra lecsapott és elvitte az újbudai önkormányzatra kirakott szivárványos zászlót is. Úgy fest, hogy Novák Előd egy egészen kicsi kisebbséghez tartozhat, azok közé, akik leginkább a szivárványos zászlókhoz vonzódnak. Arra legalábbis nehéz más magyarázatot találni arra, hogy Novák Előd, miért gyűjti a szivárványos zászlókat.

Mi, a DEL tagjai egy szivárványos zászlót ajándékoztunk Novák Elődnek. Nagyon komolyan vesszük, hogy mindenkit elfogadunk a nemi identitására és a szexuális orientációjára való tekintet nélkül, hiszen nem ez dönti el, hogy milyen emberek vagyunk. Szeretnénk, ha Novák Előd megértené: nem a mássággal van a baj, hanem például a lopással. Minket soha nem fog zavarni, hogy Novák Előd rejtélyes vonzalmat érez a szivárványos zászlók iránt, az azonban igen, ha ezeket a jövőben is közintézményekről kívánja ellopni. Lopni és uszítani rossz dolog, elfogadni és önzetlenül adni viszont szép gesztus. A DEL szeretné megmutatni Novák Elődnek, hogy az elfogadás mindig sikeresebbé és erősebbé fog tenni egy közösséget, egy kerületet, egy várost vagy egy nemzetet, mint a gyűlölködés.”

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Poroszlai Róbert
2020. augusztus 20. 12:34
tolvajbuzik vagytok
Mandolini
2020. augusztus 20. 11:14
Szeretném tudni, mikortól lesz kötelező buzinak lenni, mert akkor felkeresek egy revolverkölcsönzőt.....
B_kanya
2020. augusztus 20. 10:56
"Arra legalábbis nehéz más magyarázatot találni arra, hogy Novák Előd, miért gyűjti a szivárványos zászlókat." Mint már leírták, nem gyűjteni vitte, csak a legközelebbi kukáig. "Lopni és uszítani rossz dolog, " Tehát az inkáktól lopott zászlóval uszítani egymásra a heterókat és a homokosokat?
56október
2020. augusztus 20. 09:20
Gondolom, ti is levennétek pl. az Árpád-sávos zászlót, pedig az - ezt persze soha nem bírjátok felfogni - NEM a nyilasokat jelenti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!