Követelem, hogy a tervezzetek egy zászlót, ami a CSALÁDOT jelképezi, és azt is rakjátok ki!!

2020. augusztus 17. 16:53

Az nem jutott eszetekbe? Nem akkor jelentené azt, hogy megférünk békében, egymás mellett??

2020. augusztus 17. 16:53
Szebeni István
Facebook

„Naazértálljunkmármegegypillanatra. A budapesti Városházára kitűzték a szivárványos (LMBTQ vagy mi) meleg összetartozást jelképező zászlót a város jelképe és a magyar zászló mellé. Az Államalapítás ünnepének idején...Najó. Akkor követelem, hogy a tervezzetek egy zászlót, ami a CSALÁDOT jelképezi, és azt is rakjátok ki!!Az nem jutott eszetekbe?Nem akkor jelentené azt, hogy megférünk békében, egymás mellett??

Értem én, hogy jön a globális felmelegedés...De, állj!! Szóval, ez mi a jófene??Semmi bajom a melegekkel, sőt vannak barátaim, akiket kifejezetten kedvelek,becsülök, tisztelek, de ez nem út. Mindenki úgy él, ahogy akar. Nem hiszem, hogy ők ennek örülnének. Ez a propaganda pont ellenállást szül, felhasználjátok őket politikai okokból egy-két hülye aktivistával együtt. Képzeljétek! Egymást közt az emberek elfogadjàk a melegeket és pont. De a klasszikus CSALÁD, ellentettjét hirdetni gusztustalan és megalázó. Pffffffff. Ti mit gondoltok? Mondjátok el!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. augusztus 19. 11:09
Tudtommal, a kormány, nagyon helyesen, támogatja a családot (remélem, már az egyszülöst is) és nagyon kedves lenne, ha ilyen, akár nagyszülöstöl is, megjelenne zászlón is...
zsoltkom2
2020. augusztus 18. 16:13
Az lehet polgárpukkasztás is.
zsoltkom2
2020. augusztus 18. 10:10
"Követelem, hogy a tervezzetek egy zászlót, ami a CSALÁDOT jelképezi, és azt is rakjátok ki!!" Már vannak ilyen jelképek... minden vallás képviseletének szimbólumát tegyék ki, akikből vannak itt Mo-on. De egyébként pozitív diszkriminációból van kirakva a szivárványzászló... akiket jelképez, ők vannak hátrányos helyzetben. Nekik van szükségük kezdeti nagy és segítő támogatásra. Ha a romlottságot szimbolizálja az a zászló, akkor akikre ezt feltételezik, ők jóval kevesebb veszélyt jelentenek a társadalomra, mint mondjuk a keresztények romlottságának mutatóit indukálók. Akár statisztikailag is igazolni lehetne. Meg kell jelölni egy témakört és egyből lehet a "romlott" LMBTQ és a "romlott" keresztények közötti romlottsági különbséget mutatni... hogy a keresztények "romlottabbak". Figyelembe lehet venni a történelmet is , de a börtönök lakóit is. De, ha lehetne engedélyezni, hogy névtelenül általánosságban megtudjuk a keresztények mit gyónnak a papjuknak vagy mit egyeztetnek az Istennel, rögvest kiderülne, hogy a másodpercenkénti szükségszerűségből mondjuk gyónás mennyi és milyen romlottságot fed le... az is jó lenne. Legyen erre is egy nemzeti konzultáció. Kik a romlottabbak... az LMBTQ személyek vagy a keresztény személyek? Csak hová tartozzanak az LMBTQ-s keresztények? De ez már csak formai kérdés, a szakértők majd kitalálják.
Leo3
2020. augusztus 17. 22:53
Szebeni István nagyon helyesen gondolkodik. Ő ad hangot a csendes többségnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!