Kezdeményezem, hogy a Margitszigeten sétány viselje Benedek Tibor nevét

2020. augusztus 18. 21:29

Benedek Tibor hős volt és példakép talán az egész ország számára.

2020. augusztus 18. 21:29
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A júniusban tragikusan fiatalon elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor hős volt és példakép talán az egész ország számára. Emlékének megőrzése nem csak erkölcsi kötelességünk, Tibor életszemléletéből, kitartásából, megérdemelt sikereiből talán a következő generációk is tanulhatnak.

Ezért kezdeményezem a Fővárosi Közgyűlés következő ülésén, hogy a Margitszigeten, nem messze a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodától sétány viselje Budapest díszpolgára, Benedek Tibor nevét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci
2020. augusztus 20. 14:27
Nos, ez a politkai szélhámos tényleg a látványpolitizálás klasszikus esete. Lássuk eddigi munkájának listáját: - Facebook posztok minden mennyiségben. - rovarhotelek telepítése, még örülhetünk, hogy nem buszmegállóba és nem méhekkel. - sávelválasztócsikok felfestése bicikliseknek. - szivárványos zászló kititűzése. - járvány idején tett intézkedései: ......öö volt ilyen? Mármint bármi értelmes... - Pesti úti gondozottak cserbenhagyása Impozáns. Tényleg. A Duna Arénát nevezzék el a mindenki által szeretett és nagyrabecsült sportolóról, a "vizes" Aranycsapat egyik vezéralakjáról. Gondolom, egy sétány olyan "csakazértse" megoldás Karácsony módra...
Mandolini
2020. augusztus 20. 11:08
geri, pedig egy hónappal ezelőtt, még megesküdtél, hogy afroamerikai buzisétány lesz a neve. neked sem hiszek többet
Krupp Skya
2020. augusztus 19. 21:41
Karácsony: már most óriási a forgalom az M0-son, pedig még el sem kezdődött a Karácsony.
NTLLK
2020. augusztus 19. 20:28
Beletunkolnál kicsit a mások dicsőségébe? Egyébként egyetértek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!