Kevesebb Adria

2020. augusztus 19. 14:26

Mi a baj, kis libernyákok, nem látjátok, hogy nem lyukas a zoknija?

2020. augusztus 19. 14:26
N. Kósa Judit
Népszava

„Karácsony Budapesttel csináljon végre valamit! – vágja oda a kétkezi troll a Facebookon a Lánchíd kivilágításáról szóló hírre. És milyen igaz, tényleg lehet így is nézni a világot: hogy minek kiállni a belorusz diktátor ellen tüntető százezrek mellett, meg minek gesztust tenni a magyar alkotmányban kötelezővé tett egy férfi + egy nő családban létezni nem tudóknak, mindez csak szerencsétlenkedés. Tessék végre megoldani mindent, amibe Tarlós Istvánnak tíz éven át beletörött a bicskája.

De mit kezd vajon a kétkezi troll az Átlátszó leleplezésével? Ül a fotójukon Szijjártó Péter külügyminiszter a közbeszerzési eljárások állandó nyertesének hétmilliárdos jachtján, magángép vitte oda súlyos milliókért, a jacht a horvát szigetvilágban csalinkázik éppen, miközben a Facebook napról napra hírül adja: a magyar diplomácia vezetője vasalt öltönyben, ám felhős homlokkal Belgrád rakparti irodájából egyeztet a minszki válság ügyében.

És tényleg, mi a fenét lehet erre mondani? Hogy a megtakarításaiból utazott oda? Hogy a családi élet szentsége, senkinek semmi köze hozzá? Hogy szívességből kapta az utat a mindentől merőben független vállalkozótól, ja nem, dehogyis, kifizette, tudják, ahogy Rogán a helikoptert? Meg hogy mi a baj, kis libernyákok, nem látjátok, hogy nem lyukas a zoknija?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. augusztus 20. 19:20
Nálatok inkább a kevesebb nyugdíj, magasabb árak deominált. Annak ellenére hogy anyád szagszervezeti vezető volt.
Sulammit
2020. augusztus 20. 18:55
A te fejed törött bele, nem Tarlós bicskája. Milyen lepusztult Budapestet vett át Tarlós Demszkytől, már elfelejtettétek? Nem, mert nem is érdekelt benneteket. Az volt a lényeg, hogy ajnározzátok, hiszen egy tőből származtok.
szervita
2020. augusztus 20. 18:38
Anyád Lukasenkával énekelte az Internacionálét Moszkvában, szépen ellene fordultál vagy mégsem. Ha meg nem tetszik a libernyák helyettesítsd fidesznyikkel te szuka.
marica61
2020. augusztus 20. 09:27
ennek a nönek titulált förmedvénynek a fejében az agyrágo bogár már éhen halna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!