Jókedvű ember vagyok, szeretek szeretni

2020. augusztus 22. 11:07

Szeretnék még egyszer nagyon szerelmesen csókolózni. Interjú.

2020. augusztus 22. 11:07
Nagy Tímea
Nemzeti Sport

Isten éltesse! Szép, kerek évszám – megijeszti kissé?

Meg nem ijeszt, hiszen tudomásul kell vennünk, hogy hiába tervezünk, a testünk öregszik. Fiatalnak érzem magam, de az ötven év azt mondja, hogy a testem öregszik.

És ilyenkor gondol bele az ember, hogy már kevesebb van hátra, mint amennyit maga mögött hagyott…

Valóban, de éppen ezért tudsz elkezdeni értékelni nagyon sok mindent! Húszévesen még úgy hiszed, tiéd a világ, mindent meg tudsz oldani, van rá időd, most pedig már képes vagy örülni mindannak, amit átéltél. Tényleg készíteni kell bakancslistát, és szépen kihúzogatni róla azt, ami már megvolt, és figyelni arra, ami még nem.

Vagyis van bakancslistája.

Egy képzőművész hölgy által kiadott könyvet vettem meg, amelyben száz vagy százötven bakancslistára való „valami” van felsorolva – közöttük persze olyasmi is, amit örömmel kihagyok, de több olyan élmény is, amelyet még szeretnék átélni. De van olyan is, amit én írtam be a könyv üresen hagyott oldalára.

Mi áll a listája tetején?

Szeretnék még egyszer nagyon szerelmesen csókolózni. Ezt például én írtam bele a könyvbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. augusztus 23. 07:45
Kiegyensúlyozott derűs természet és remek sportember.
antioligarcha
2020. augusztus 22. 16:13
50 évesen a nagy szerelemről, meg csókolózásról áradozni itt 10 éve elvált nőként..... Ha férfi mondana ilyet, hangosan kiröhögnék. Így is kiröhögöm.
duzur
2020. augusztus 22. 15:22
Ezt elhiszem és nagyon meg is értem. De vannak páráznább hiánycikkek is. Volt egyszer az osztrák TV-ben egy riport amikor egy osztrák politikus látogatást tett egy idösotthonban, a szokásos sleppjével. Pár szót váltott az egyik koros növel, amikor is megkérdezte, hogy mit szeretne még ugy az életben. Mire az öszintén : Egy fiatal férfivel hálni. Mit mondjak, erre nem számított a jóságos politikus. Valszeg, máskor már nemigen kiváncsiskodott...
Senior
2020. augusztus 22. 13:25
Úgy negyvennek gondoltam volna. Viktor, miért nem ő a nemzet sportolója? Hisz egyéniben, nem kispadosként nyert kettő olimpiát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!