Iványiékat bünteti a kormány

2020. augusztus 31. 11:31

Miközben a debreceni elitiskolába számolatlanul tolják a pénzt.

2020. augusztus 31. 11:31
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„A mélyszegénységben élő családokon segítő Iványiékat bünteti a kormány, miközben a debreceni elitiskolába számolatlanul tolják a pénzt. Maruzsa Zoltán államtitkár tájékoztatása szerint az új tanévtől csökkenti, majd teljesen megvonja a kormány a kiegészítő támogatást a Magyar Evangéliumi Testvérközösség iskoláitól. A MET számos óvodát és általános iskolát tart fenn országszerte, a hátrányos helyzetű térségekben segítve a mélyszegénységben élő családokat.

A Demokratikus Koalíció szerint taszító a műkeresztény kormány megkülönböztető hozzáállása. Miközben például az elhíresült debreceni elitiskola 300 milliós közpénztámogatásban részesül, Orbánék újra és újra azokat sanyargatják, akik az állam feladatát nagyban átvállalva a szegény családokon segítenek. Mi, európai magyarok elfogadhatatlannak tartjuk ezt, és továbbra is minden támogatást igyekszünk megadni Iványi Gábornak és a MET-nek.

DK Sajtóiroda”

(MTI-OS)

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. szeptember 01. 10:58
A hitgyülis eszet vesztett rángatózó sátánista szektára érted?
Menhetten
2020. szeptember 01. 10:50
Nem térül meg?!? Ennél jobban megtérülő befektetés nem sok van... Igen, befektetés emberek jövőjébe, a hatás generációkon átível... Tényleg ez a mi 21. századunk? Gyönyörű keresztényi cselekedet ez is... Vagy a nem térül meg, értsd, holnapra nem lesz tőle vastagabb az ő bukszájuk!?
TAVIROZSA
2020. szeptember 01. 06:55
Az Európai Bíróság által megítélt milliárdos kártérítést, mely a magyar adófizetők pénzéből lett kifizetve, mire költötte ??
Korrupt Kornél
2020. augusztus 31. 21:36
megérdemlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!