Indexes balhé: kinek az érdeke?

2020. augusztus 01. 08:19

Az Orbán-fóbiás politikai közeg az, amelyiknek nagyon jól jön a médiabotrány.

2020. augusztus 01. 08:19
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„A balliberális legenda szerint Orbán Viktor annyira nehezen viseli a kritikus hangot, hogy el akar hallgattatni mindenkit, aki ilyesmire vetemedik. Lábbal tiporja tehát a sajtószabadságot, és a Népszabadság után be akarja záratni az Indexet, de már a 24.hu néven megjelenő orgánumot is fenyegeti. Mindezt természetesen olyan kormánykritikus oldalakról tudhatjuk, mint az Index, a 24.hu, a HVG, a 444, a Hírklikk, a Mérce, a 168 Óra, a Magyar Narancs, és sorolhatnánk napestig az ellenzéki lakájmédia propagandalapjait. Az előbbi lista önmagában is bizonyíték arra, hogy a balliberális ellenzék hazudik, Magyarországon a sajtópaletta rendkívül széles, színes összetételű és teljesen szabad.

Az sem igaz, hogy a miniszterelnök nehezen viseli a kritikát. Bárki megnézheti, milyen türelemmel, higgadtan, logikusan érvelve veri vissza rendre azokat a vádakat, amiket például az Európai Parlamentben vágnak a fejéhez. Pedig nyilván ő is kihallja ezekből a szövegekből azt a tömény ostobaságot, csúsztatásokkal, nyilvánvaló hazugságokkal eltorzított képet hazánkról, amit az itthoni balliberálisok diktáltak uniós elvtársaiknak. Ám amíg mi, egyszerű halandók, szívlapáttal sóznánk oda a hazudozóknak, addig a kormányfő a munkája velejárójának tekinti az alantas támadásokat és azok végtelenül nyugodt kivédését. Hasonlóan jól tűri a Jakab Péter, Tordai Bence, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes vagy Bangóné által fémjelzett politikai garázdaságot is, amit a szedett-vedett ellenzék itthon kritikaként próbál eladni.

A balliberális legendának része az is, hogy kormányoldalon nem történhet semmi, amit Orbán Viktor nem hagy jóvá. Mivel egészen bizonyos, hogy a világjárvány elleni védekezés, az uniós pénzekért folytatott csatározás és fiúunokájának megszületése mellett a miniszterelnök egyáltalán nem foglalkozik azzal, mi folyik az Indexnél, így máris nyilvánvaló, hogy nem a kormányoldalon keresendő a balhé okozója. Pedig még fel sem tettük a kérdést: kinek állhat mindez az érdekében? Nem kell különösebb éleslátás annak kijelentéséhez, hogy a Fidesznek és a kormánynak semmiképpen.

Gyakorlatilag 2010 óta acsarkodnak a globalisták, mert a nemzeti oldal médiája megkísérelt azonos súllyal esni a latba a piacon, mint balliberális vetélytársai. A kiegyensúlyozottság irányába tett legapróbb lépések is nemzetközi botránnyá dagadtak, mert a most nyivákoló társaság mindezt úgy kürtölte világgá, hogy a diktatórikus kormány elfoglalja a magyar médiát. Azóta egyfolytában foglalja. De bármennyire koholt volt már tíz éve is a vád, jól kivehető a történetből, hogy az azóta is pergőtűz alatt dolgozó kormánynak úgy hiányzik egy újabb médiabalhé, mint ablakos tótnak a hanyatt esés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2020. augusztus 02. 09:55
Kinek az érdeke, hogy senki ne írjon, így senki ne tudjon lézerblokkolókról politikusok Lamborghini motoros Audiján, közpénzből fizetett milliós Londoni hotelszámláikról, vagy titokban tartott, hazamentett pedofil nagykövetekről? Kinek?
annamanna
2020. augusztus 01. 14:54
"milyen türelemmel, higgadtan, logikusan érvelve veri vissza rendre azokat a vádakat, amiket például az Európai Parlamentben vágnak a fejéhez." Hozzám ez jutott el belőle: "Orbán Viktor is kiállt az újságírók elé, és pár perc alatt sikerült többször egymás után elmondania, hogy a holland kormányfő mennyire gyűlöli ("hate") őt, meg persze azt is, az "a holland fickó egyébként komcsi"." https://mandiner.hu/cikk/20200720_a_holland_ficko_a_kommunista
CirmoS
2020. augusztus 01. 13:54
Gajdics Úr ismét leírta az igazságot!! Köszönjük!! Orbán Viktor meg továbbra is túl finomkodó! Ez azért baj, mert a legmocskosabb ócska bolsevik söpredékkel áll szemben, úgy hazai mint nemzetközi közegben! Baloldal nincs!!!!!! Az úriemberkedés nem kifizetődő! Globalista bolsevista genderista csőcselékkel szemben nem csak szabad, hanem kötelező keményebben fogalmazni!!!!!!!
Robur
2020. augusztus 01. 12:44
Ganajdics, akkor nem kellet volna origo 2-t játszanotok!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!