Ezzel akarnak választást nyerni?

2020. augusztus 10. 15:58

Állnak a Momentum aláírásgyűjtői a szabadstrandon, és követelik a szabadstrandot.

2020. augusztus 10. 15:58
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Azt írja a Momentum elnöke: »A balatoni rablóprivatizációnak véget fogunk vetni azért, hogy a magyar tengerhez ne csak milliárdos oligarchák, hanem a magyar fiatalok, a magyar családok, és a magyar nyugdíjasok is hozzá tudjanak férni és ki tudják élvezni!«
Nem értem.
Talán azokra a választókra hajt, akik még életükben nem jártak ott, és elhiszik neki, hogy már nem is lehet odamenni? Mert aki járt a Balaton partján, az tudja, a saját szemével látja, hogy nagyjából ugyanaz van, mint tíz meg húsz meg harminc évvel ezelőtt: van sok szabadstrand meg van sok fizetős, kinek mi kell. A lényeg, hogy az mehet be a vízbe, aki akar.
Állnak a Momentum aláírásgyűjtői a szabadstrandon, és követelik a szabadstrandot.
Ezzel akarnak választást nyerni?
Nem értem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 13. 12:37
P.S.: SZARTÓL BŰZLŐ BUZERÁNS LESZBIKUS MOMENTUMOS BUZIK....
syphax
2020. augusztus 13. 12:36
"..Állnak a Momentum aláírásgyűjtői a szabadstrandon, és követelik a szabadstrandot..." MIKÖZBEN KÖVETELIK AZ ALÁIRÁSGYÚJTŐ IVEK ALÁIR(HAT)ÁSÁNAK JOGÁT, EZENKÖZBEN AKADÁLYOZZÁK A FIDESZ-KDNP-S KORMÁNY IVEINEK ALÁIRÁSÁT ÉS UGYANEKKOR ALÁIRJÁK-ALÁIRATJÁK A SAJÁT ALÁIRÁSGYŰJTŐ IVEIKET. KÖVETELIK A BESZAR(HAT)ÁS JOGÁT MIKÖZBEN ŐK BŰZLENEK--MOMENTUMILAG--A PELENKÁIKBAN, MER' EGYTŐL EGYIK BESZARVA ÁCSINGÓZNAK A STRANDOKON SZAROS PELENKÁIKBAN--"TISZTÁBA TEVÉS" HIJÁN.... GYEREKTELEN MOMENTMOS PICSÁK ÉS MOMENTUMOS FASZOK AKIK NYILVÁN EGY PELENKÁT SEM TUDNAK KICSERÉLNI..MER' NEM TANULTÁK MEG.
toef36
2020. augusztus 11. 15:29
És szemfényvesztő LIBERNYICÁKKAL: Cseh Katka, Donáth Annuska varázsával, DOBREVA ellenfényében...
lististerc
2020. augusztus 11. 12:50
Szombaton az idióták Zamárdiban (!)gyűjtötték az aláírást... Este még ingyenkoncert is volt, nemhogy szabadstrand játszótérrel,WC-vel,információs táblával.Na, ott kaptak rendesen a népektől,de szerintem direkt provokálni akartak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!