És aztán mi lesz?

2020. augusztus 18. 19:01

A csoda az ország egyetlen esélye.

2020. augusztus 18. 19:01
Haskó László
Népszava

„Az itt a kérdés! Az senki előtt nem titok, hogy addig mi lesz. Az lesz, ami van, csak napról napra pofátlanabb és gonoszabb lesz a hatalom, amíg csak Orbán diktál. Azt sajnos nem tudhatjuk, meddig diktál még: alighanem nagyon sokáig, hacsak valamilyen csoda nem történik. Mindenesetre a csoda az ország egyetlen esélye. Szóval jól állunk.

Dicséretes, hogy most, amikor nem látszik az új rendszerváltozás ideje és mikéntje, két jeles magyar demokrata nézete ütközött össze a médiában az Orbán (áhított) eltűnését követő időkről. A DK elnöke (a Parlamentben, a kormánypártiak nélküli ülésnapon) elszámoltatást ígért. Nem forradalmat, nem (vörös) terrort, egyszerű törvényes számonkérést. TGM, a kiváló demokrata tudós és rendíthetetlen humanista nem kér a »gyurcsányi elszámoltatásból«. Attól tart, hogy az elszámoltatás majd bosszúba torkollik, amiről persze tudható, hogy az a legrosszabb és legkártékonyabb dolog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. augusztus 19. 14:07
Olvasom: "A szerző orvos ", hát így elég nehéz lesz a kórságát gyógyíttatni! Aztán meg vállalja-e valaki a böszmén kívül (aki meg büntetésnek elég)?
Cserna János
2020. augusztus 19. 12:06
Szép, demokratikus cikket írt a doktor úr. Rágalmazó és túltolt. Szerintem hatástalan. Érdekes, hogy korábbi gazdája nem kért belőle többet, tehát most a Népszavában alkot.
tango47
2020. augusztus 19. 11:25
Kik lehetnek a NEM jeles demokraták? Rákérdezhetek?
Anonymtalan
2020. augusztus 19. 11:23
Csikaró Has(i)kó meg a cifra-fosás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!