Első körben sikerült legyőznünk Orbán Viktort

2020. augusztus 25. 14:10

A luxusjachtos NER lovagok ne is álmodjanak arról, hogy megkaparinthatják Óbuda zöld ékkövét, a mi szigetünket!

2020. augusztus 25. 14:10
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Emlékeztek, hogy első körben sikerült legyőznünk Orbán Viktort a Hajógyári-sziget ügyében, és úgy tűnik, ő és a milliárdos ingatlanspekuláns NER- haverjai végre elálltak a sziget lerombolásának és lebetonozásának barbár tervétől. De én azt mondom, jobb résen lenni, ezért holnap gyertek ti is az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, illetve a kormány által is szervezett közmeghallgatásra a Hajógyári ügyében! Mondjuk el együtt a véleményünket a kormány korábbi tervéről! Arról, hogy több mint ezer fát akartak kivágni, hogy árvízveszélyes helyzetbe akarták hozni Óbudát és Újpestet, és felszámolni sok ezer kerületi és budapesti lakos zöld pihenőhelyét. Én biztosan ott leszek, és ahogy eddig is, most is el fogom mondani, hogy a luxusjachtos NER lovagok ne is álmodjanak arról, hogy megkaparinthatják Óbuda zöld ékkövét, a mi szigetünket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2020. augusztus 26. 12:09
Takony kurva
Lolka-Bolka
2020. augusztus 26. 12:07
Otvar liberalnaci kurva ......nagyon pofanbasznalsk egy boxerrel ....ki bassza meg ezt a 2 es szamu elolenyt .... baszki hanyok
Ernie Pantuso
2020. augusztus 26. 11:46
Mit csináltál te?!? Csótány... Te...
1Szkeptikus
2020. augusztus 26. 08:56
Hát azért kellene egy pártra szavazni, hogy az legyőzze Orbán Viktort,vagy pedig azért hogy értelmes tervekkel, javaslatokkal segítse az országot ? Döntse el mindenki, nem vagyunk egyformák.Van aki épít és sajnos van aki rombol, és csak az a célja, hogy majd megmutatom én ,ki vagyok - az ilyenek sokszor előrejutnak, és a körülöttük lévők pedig szenvednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!