Budapestnek aktív városdiplomáciai stratégiára van szüksége

2020. augusztus 29. 15:19

Köszönetet szeretnék mondani Balázs Péternek, aki volt külügyminiszter- és CEU professzorként elvállalta az Akadémia vezetését.

2020. augusztus 29. 15:19
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A nagyvárosok globalizált világunk megkerülhetetlen központjai, ezért Budapestnek aktív városdiplomáciai stratégiára van szüksége. Ma egy fontos lépést tettünk Budapest nemzetközi jelenlétének erősítése felé: új projektünk, a Budapesti Városdiplomáciai Akadémia biztosítani fogja, hogy a jövő városdiplomatái a legkiválóbb diplomatáktól és professzoroktól tanulhassanak.

Külön köszönetet szeretnék mondani Balázs Péternek, aki volt külügyminiszter- és CEU professzorként elvállalta az Akadémia vezetését. Hiszem, hogy a Városdiplomáciai Akadémia egy hosszútávon is egy egy sikeres és magas színvonalú projekt lesz, amely biztosítja, hogy Budapest egy élhető, sikeres és nemzetközileg elismert város legyen.

A projekt nem jöhetett volna létre a főváros elkötelezett városdiplomáciai csapata nélkül. Köszönöm Korányi Dávid munkáját aki Budapest »külügyminisztereként« majd egy éve dolgozik velem azon, hogy Budapestet felhelyezzük a városdiplomáciai térképre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jurajur
2020. augusztus 31. 09:28
Budapestnek jól működő BKV-ra lenne szüksége, Geri.
NTLLK
2020. augusztus 31. 08:46
Felmerült a kérdés: Budapestnek szüksége van-e magára?! Ne nézzen hátra! Magára, kőkockán biciglista!
Dominium Magna Hungaria
2020. augusztus 31. 07:36
MI az a városdiplomáciai stratégia?
madárinfluencer
2020. augusztus 30. 23:47
A liberális buzikráica nagy politikusának nagyszerű új találmánya, mely konkurense lesz a másik janicsárképzőnek, a CEU-nak. Csak az a baj, hogy míg a CEU-t a világ legnagyobb filantrópja, Soros Gyuri bácsi pénzeli, addig ezt a szart a budapestiek pénzéből fogja fizetni. A CT és MR vizsgálatokra pedig a kormánytól zsarolja ki a pénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!