Az LMP továbbra is támogatásukról biztosítja a felvidéki magyarokat

2020. augusztus 08. 12:50

Felelősségteljes és nemes feladataik elvégzéséhez kitartást és jó munkát kívánunk.

2020. augusztus 08. 12:50
LMP
MTI-OS

„Az egységes magyar képviselet kialakítása érdekében közös új pártot alapítana az eddig külön-külön politizáló Híd, MKP és Összefogás. Az LMP – Magyarország Zöld Pártja képviselői, Keresztes L. Lóránt és Ungár Péter továbbra is támogatásukról biztosítják a felvidéki magyarokat, valamint az őket képviselő jelenlegi és jövőbeli szervezeteket.

Az LMP országgyűlési képviselői bíznak benne, hogy a tárgyalások eredményre vezetnek, és a három párt vezetői hamar megtalálják azt a formát, mely képes lesz a magyarok képviseletére mind országos, mind önkormányzati szinten, és munkájukban a magyar választók támogatását is elnyerik.

Az LMP országgyűlési képviselői felvidéki kollégáik felelősségteljes és nemes feladataik elvégzéséhez kitartást és jó munkát kívánnak.”

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. augusztus 09. 17:57
Továbbra is? Miért eddig támogatta?
u.cserkész
2020. augusztus 09. 16:44
Egyik oldalról a Felvidékről származom és bizton állítom, hogy az LMP támogatására nincs szükségük.
puszika
2020. augusztus 08. 19:09
Nem szégyellitek magatokat SÖTÉTZÖLDEK? A közelgő választások rátok nézve katasztrofális eredményének esetleges javítása nem a HÍZELGÉSETEKBEN rejlik. A határon túli magyarok, közöttük a felvidékiek is tudják,a kitartó támogatásuk és nem a most lihegő LMP-s BEHÍZELGŐ NYALINTÁS fogja őket erősíteni. Aljas egy népség vagytok az már szentigaz!!!
CirmoS
2020. augusztus 08. 18:23
Az SZDSZ helyett LMP fedőnéven került a Magyar Parlamentben ez a gittegylet 2010-ben! A belpesti értelmiség által!!! Azóta sok minden történt, de a magyarok szerencsére nem dőltek be! Ne felejtsünk!!!! A Párbeszéd innen vált ki! Mindent megpróbálnak az emberek megvezetése érdekében! Az LMP SEM magyarpárti!!!!!! Hogyan is lehetne, amikor 2010-ben sem volt az!!!!!! Az emberek politikai emlékezete rövid, ezt akarják kihasználni! Minden ballibsi!!! Vigyázzunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!