Az antiszemitizmus éppen Nyugat-Európában növekszik

2020. augusztus 25. 17:03

A posztkommunista és antiszemita erők bimbódzó szerelme ellenére a magyar zsidóság békében élhet hazánkban.

2020. augusztus 25. 17:03
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„A német külügyi államtitkár, Michael Roth általánosságban antiszemitizmussal vádolta meg a napokban Magyarországot. Az államtitkárnak ebben és ilyen formában nincs igaza, ugyanakkor tény, hogy lehatárolt, de aggasztó jelenségek valóban vannak hazánkban.

Ezek közé tartozik, hogy a szociáldemokrata politikus testvérpártjai, az MSZP és a DK például a közelgő szerencsi időközi választáson egy olyan jobbikos jelöltet, Bíró Lászlót támogatnak, aki még egy-két évvel ezelőtt is »zsidó uzsora-banktőkéről«, a nemzetiszocializmus által teremtett »stabilitásról« elmélkedett, a magyar fővárost pedig »judapestnek« nevezte.

A posztkommunista és antiszemita erők bimbódzó szerelme ellenére a magyar zsidóság békében élhet hazánkban. Az antiszemitizmus éppen Nyugat-Európában növekszik, melynek összefüggését az egyre növekvő radikális iszlám bevándorlással dőreség lenne tagadni. Mindazonáltal javasoljuk Michael Roth-nak, hogy említett baloldali testvérpártjainál érdeklődjön közvetlenül, ha antiszemitizmust gyanít Magyarországon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. augusztus 26. 10:31
A nyugat-európai politikusok áppen azért mutogatnak Magyarországra meg a többi kelet-középeurópai államokra hogy a saját portájukon levő hatalmas szarkupaccal azaz az egyre növekvő nyugat-európai antiszemitizmusról a figyelmet eltereljék!
toef36
2020. augusztus 26. 09:27
És az "ŐSZÖDI VILLA" ügye talán magánügy?
szeekely
2020. augusztus 26. 08:39
A lompos fidernyak retteg egy kis eletrevalo antiszmitizmustol. De miert is...?! Mi rossz van a magyarra nezvest egy adag egeszseges antiszemitizmusban? Lol
szeekely
2020. augusztus 26. 08:31
Az antiszemitizmus hianya lehet veszedelmes, nemzetrombolo, onsorsronto jelenseg.. Zsidobol ugyanis tobbfele van. Hadd ismeteljem: (A) nemzetepito ---- nemzetrombolo zsido (B) liberalis ---- orthodox zsido, (C) szabadsag szereto ---- elnyomo zsido, (D) ateista ---- vallasos zsido, (E) beilleszkedo ---- a sorbol kilogo zsido, (F) a magyarsaggal azonosulni kepes ----- keptelen zsido. Ez mind kulon-kulon kategoria. Tessek megnezni, hogy magyarkent az abc melyik betuit szeressuk es melyikeket ne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!