Az agymosás hatása pontosan mérhető

2020. augusztus 23. 11:21

A 2022-es magyar választást is a szemünk előtt csalja el a kormány már napjainkban!

2020. augusztus 23. 11:21
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az agymosás, a fizetett kormánypropaganda hatása pontosan mérhető is. Egy friss felmérés szerint pl. az emberek 82 százalékához jutott el az »üzenet«, hogy Soros szervezi a bevándorlást, 77 százalékához az, hogy Brüsszel nem akarja megfékezni azt. A Tiborcz botrányról ezzel ellentétben csak 58 százalék hallott, az egészségügy pocsék eredményéről (évi kb 30 ezer ember olyan ember hal meg, aki megmenthető lett volna) pedig csak 50% mondta, hogy találkozott a hírrel. A határon éheztetett gyerekekről pedig 34 százalékok értesült. A tanulmány itt olvasható: https://www.mediakutato.hu/cikk/2020_02_nyar/06_tajekoztatas_kontra_tajekozottsag.pdf

Jól kell érteni: az emberek jelentős részét egyszerűen nem érdeklik a közélet és a politika hírei. Hozzájuk csak a kormány (Fidesz) adófizetői pénzekből agresszíven  tolt reklámkampányai által szállított hazugságok jutnak el. A valódi hírek , az ellenzék üzenetei azonban magyarok millióit egyszerűen elkerülik. A Fidesz tehát pont ekkora előnnyel indul, így egyszerűen nem beszélhetünk valódi választásról, amíg a fizetett propagandát nem állítjuk le.. Ma sokat beszélünk a fehérorosz választási csalásról -pedig a 2022-es magyar választást is a szemünk előtt csalja el a kormány már napjainkban!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ilkaildiko
2020. augusztus 25. 07:05
37 balf_asz tapsikol ennek a balf_asznak. https://www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28
Esvány
2020. augusztus 24. 13:28
"Az agymosás hatása pontosan mérhető" Lódoktor! Az agymosás veszélye téged nem fenyeget. Leülhetsz!
matyi lúdas
2020. augusztus 24. 12:05
https://i.imgur.com/3EtObl8.jpg
Akitlosz
2020. augusztus 24. 11:46
Kétlem, hogy az ellenzék üzenetei valódi hírek lennének. Természetesen az államtitkárok véleménye sem valódi hír. A választást meg nem csalás miatt nem ellenzéki párt fogja megnyerni, hanem azért, nincsen semmi kívánatosabb programjuk a jelenlegi kormány ténykedésénél, pedig azért nem olyan hű de magasan van a léc. Ameddig ez a bolsevik ellenzék az alternatíva, addig kormányozhat a Fidesz, ahogyan csak akar, a szavazók többsége nem cserélné vissza még rosszabbra a kormányzást. Ez az ellenzék azért nem nyer választást, mert pocsék politikát folytat és kínál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!