Aki átment a szivárvány alatt

2020. augusztus 24. 10:54

Szivárványos Karácsony Gergely vagy iszonyúan tudatlan, vagy szándékosan átveri az LMBTQ-embereket.

2020. augusztus 24. 10:54
Petrin László
Magyar Hírlap

„Vagy nettó ostobasága okán, vagy aljas politikai haszonleséstől vezérelve nem világosítja fel ezeket a nemi másságukban tetszelgő honpolgárokat arról, hogy másságuk rendellenes és nem egészséges állapot. Van azonban egy harmadik lehetőség is: mint mindenre nyitott és érdeklődő, a világirodalomban is jártas politikus lehet, hogy tesztelte magán azt a régi hiedelmet, miszerint aki átmegy a szivárvány alatt, annak megváltozik a neme (Carolina Maria de Jesus világhírű regénye: Aki átment a szivárvány alatt).

A főpolgármesternek a Városházára történő rejtélyes szivárványos zászlókihelyezési szándékát a továbbiakban nem firtatom. Csupán tényként állapítom meg, hogy az ilyen és ehhez hasonló akciók, valamint a hozzájuk fűzött balliberális demagóg panelszövegek azt igazolják, hogy az eltérő szexuális irányultságú emberek mára sajnálatos módon kiszolgáltatott eszközeivé váltak a Karácsony Gergely-féle balliberális hordának, akik hadjáratot indítottak hazánkban a család ellen.

Száz évvel ezelőtt vörös rongyai­tól kellett megszabadítani a fővárost, most pedig annak kistestvére éktelenkedik, éktelenkedett a Városháza és néhány fővárosi kerületi önkormányzat épületének falán. Szivárvány zászlót középület falára kihelyezni nemzeti lobogó társaságában – erre Európa-szerte nem volt még példa. Egyébként is a magyar zászló használata különféle előírásokhoz kötött, Magyarország zászlaját és annak használatát szabályozza az Alaptörvény, törvények és kormányrendeletek. Továbbá a helyi önkormányzatok rendeletei rögzítik, hogy a nemzeti lobogó mellett még milyen más zászló és milyen sorrendben helyezhető ki. Kétlem, hogy a fővárosnak és az érintett kerületeknek lenne olyan helyi rendeletük, amelyik a szivárványos zászló kihelyezését előírná.

Karácsony és bandája évek óta megtévesztő módon szajkózza, hogy LMBTQ-nak lenni szép és értékes, sőt kifejezetten büszkeségre ad okot ez a természetellenes viselkedés. Miközben ezeket az embereket segíteni kellene. Ha tetszelgés, provokatív és megbotránkoztató viselkedés helyett arra biztatná őket a rájuk telepedő balliberális politikusi garnitúra, hogy segítséget kérjenek, senki nem vetné meg és nem nézné ki őket az emberi közösségekből, senki nem tartaná őket alacsonyabb rendűnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2020. augusztus 24. 14:37
Az egész egy kitervelt, megszervezett akciósorozat része. Karácsonyék azt akarják a tudatokba vésni, mindenekelőtt a Fidesz-szavazók agyába: az Orbán-kormány tehetetlen-megalkuvó, vagy, ami még rosszabb, az LMBTQ mellé áll, mert: HALLGAT... És ezzel, valljuk be, ha 2-3%-ot levesz a Fideszből, azzal választást lehet nyerni.
egyvilág
2020. augusztus 24. 14:10
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml Érdekes lehet továbbá a következő bevezető a gender tanba: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
yndi
2020. augusztus 24. 13:54
"Narancsos Petrin László iszonyúan tudatlan, vagy szándékosan átveri az fideszes embereket. Vagy nettó ostobasága okán, vagy aljas politikai haszonleséstől vezérelve nem világosítja fel ezeket a fideszes másságukban tetszelgő honpolgárokat arról, hogy másságuk rendellenes és nem egészséges állapot."
makapaka2
2020. augusztus 24. 13:39
A Hit Gyülisek erre a devianciát kedvelő, balfék Kamugerire szavaztak tömegesen. Ezzel végképp hiteltelenné váltak .Mert nem erről szoktak beszélni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!