A tolerancia diktatúrája nem lassít

2020. augusztus 07. 21:13

Mit tegyünk, amikor észrevesszük, hogy hazai keresztény körökbe is kezd beszivárogni az LMBTQ-ideológia?

2020. augusztus 07. 21:13
Schittl Eszter
777.blog

„Mit tegyünk, amikor észrevesszük, hogy hazai keresztény körökbe is kezd beszivárogni az LMBTQ-ideológia? Mit tegyünk, amikor azt tapasztaljuk, hogy környezetünk egy része rezonálni kezd erre? Vagy amikor közösségeinkben, esetleg a keresztény médiában is összetalálkozunk az LMBTQI-lobbi szokásos, évtizedek óta világszerte sulykolt érvrendszerével?

Persze nagyon óvatosan kezdődik ez eleinte, tehát biztos hogy nem a házasodás kérdésével, hanem egyfajta érzékenyítéssel, amit akár észre sem veszünk, így vannak köztünk, akik jó szándékkal naivan be is állnak mögé, hisz ki ne értene egyet abban, hogy a kirekesztéssel és a diszkriminációval szemben fontos fellépni! Arról viszont kevesebben tudunk, hogy az LMBTQ-lobbi képviselői világszerte hasonló, fokozatosan adagolt forgatókönyv alapján szerzik meg a társadalom különböző csoportjainak céljaikra vonatkozó szimpátiáját.

A keresztények meggyőzésére és érzékenyítésére különösen nagy energiát fordítanak.

1987-ben jelent meg a Guide magazinban A heteró Amerika átalakítása című értekezés, amely szerzői felvázoltak egy akciótervet a homoszexualitás társadalmi elfogadtatására. E terv pontjai közt szerepelt többek között a témáról folyó állandó diskurzus, a homoszexuálisok áldozatként és megnyerő, jó emberként való beállítása, a velük egyet nem értők rosszként való feltüntetése, illetve az ügy diszkriminációra való kihegyezése. Megjelenik a tanulmányban az áldozatok, hisz így születtek érv, amit tévesen terjesztett el világszerte az LMBTQ-lobbi, hisz nincs rá bizonyíték, sőt, a tudomány mai állása szerint a genetika nem határozza meg, hogy valakinek homoszexuális vonzalmai lesznek-e. Figyelmeztetnek a fokozatos érzékenyítés fontosságára, tehát arra, hogy nem szabad rögtön bemutatni a társadalomnak a homoszexuális cselekedeteket, mert az ellenállást fog kiváltani, hanem amennyire lehet, absztrakt társadalmi kérdésként kell megjeleníteni az ügyet. »Kampányunk ne a homoszexuális gyakorlatok közvetlen támogatását követelje, hanem ehelyett a diszkrimináció elleni küzdelmet tegye témájává«, fektetik le az azóta megvalósított forgatókönyv alapjait a szerzők. A média megnyerésére nyíltan a Rákosi Mátyás által megalkotott és végrehajtott szalámitaktikát javasolják, tehát valódi és hosszú távú céljaikat elrejtve lépésről lépésre hajtják végre azokat. Az értekezés szerint emellett alá kell ásni »a homofób egyházak erkölcsi tekintélyét« azzal, hogy elavultnak állítják be őket, akik nem haladnak az idővel és a pszichológia legújabb eredményeivel. Céljuk továbbá, hogy ahomoszexualitás ellenzői  »olyan rossznak tűnjenek, hogy az átlag amerikaiak el akarják magukat határolni tőlük«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2020. augusztus 08. 20:27
állandóan a közbeszédben akarják tartani a témát, ez a céljuk, és ez ellen csak a média feletti hatalmuk megtörésével lehetne tenni egyfolytában a buzulásról beszélnek egyfolytában buzikat tesznek be a filmekbe, sorozatokba, mint szimpatikus embereket aki nem ért egyet a buzipropagandát, azt személyében lejáratni, egzisztenciálisan megsemmisíteni akarják átírni a történelmet buziszempontból, kitalálni, hogy nagy művészek, tudósok buzik voltak, a történelem negatív figurái buziprogpagandaellenesek (ezt persze nem így nevezik, hanem mindenféle más megvető jelzőt használnak) azt is terjesztik a buzipropagandisták, hogy a buzipropagandaellenesek látens buzik a buzipropagandát az óvodáskorban kezdik
T. Péter
2020. augusztus 08. 16:33
Amerikában megjelent egy cikk 1987-ben, amiben Rákosi Mátyás taktikáját ajánlják. Ez jó.
Leakis
2020. augusztus 08. 14:43
A tudományos kutatások ma már bebizonyították, hogy nincs homoszexuális gén, mert ha lenne, akkor egypetéjű ikrek mindegyike homoszexuális lenne, ha az egyik az. De nem. Ha az egypetéjű ikrek egyik tagja meleg, akkor nem biztos, hogy a másik is az. Gyerekkori sérülésekre vezethető vissza az azonos neműek iránti vonzódás bizonyos környezeti tényezők megléte mellett. Lehetséges a változás is, a gyerekkori sérülések gyógyításával. Bővebben: https://fiainkert.blogspot.com/2020/04/a-homoszexualitasrol-oszinten-es.html
abeille1976
2020. augusztus 08. 12:39
Az a baj, hogy amit az LMBTQ lobbi mond, az jelenleg 'tudományosan' igaz. Én egyszerűen nem értem, miért nem beszél arról senki a jobboldalon, hogy tulajdonképpen egy alternatív pszichológiát kellene létrehozni? Mindenki csöndben van és egy szót sem szól..pedig nem csak az LMBTQ témát érinti az a modern 'tudományos' megközelítés, amit pszichologianak meg gendernek neveznek. Addig a jobboldal vesztésre van ítélve, ameddig a 'tudományos' megközelítés nem változik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!