A szerencsi lakmusz teszt

2020. augusztus 21. 11:28

A Fidesz-hatalom leváltása nem szabadna szentesítsen minden eszközt.

2020. augusztus 21. 11:28
Megyeri A. Jonatán
Neokohn

„Bíró László, a szerencsi időközi választások Jobbikos jelöltje ugyanis előszeretettel használ antiszemita és rasszista szófordulatokat, mint például »A kutyám majd megveszik amikor a »tetűcsú[s]zdások« [értsd: pajeszos hászid zsidók] elmennek a ház előtt. Dolgoznak barátaim a szállodaiparban, elmondják mi a helyzet« vagy »A Szent Koronára letett eskü meg smafu. Mifelénk két új alapszervezet is alakult, engem ez jobban érdekel, mint judapest [értsd: zsidók által birtokolt Budapest].«

Igazi finom úriember.

A jelenségre Setét Jenő roma, egyébként baloldali és liberális polgárjogi aktivista hívta fel a figyelmet, aki videóüzenetében idézte Bíró romákat érintő kijelentéseit is, mint például »az országot nemcsak a Hasszánoktól, hanem a Sztojkáktól is meg kell védeni.«

Sajnálatos módon nem ez az első alkalom, hogy az Orbán Viktor elűzéséért vívott harcra alakult ellenzéki összefogás szembesül a Jobbikkal kötött házasság árnyoldalaival. A mostani eset azonban azért is beszédes, mert az összefogás pártjai a korábban nyilvánosság elé került igen kínos esetek után sem bontották fel ezt a frigyet. Márpedig, ha lett volna bennük jóérzés, ezt kellett volna tenniük az első ilyen eset után. A Fidesz-hatalom leváltása akármilyen nemes cél is az ellenzék szemében, nem szabadna szentesítsen minden eszközt. Legalábbis elvileg. Gyakorlatban ugyanis úgy tűnik, szentesít, hiszen jól láthatóan a korábbi esetek után sem történt semmi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2020. augusztus 22. 09:06
Nincs azzal a Sztojkával és Hasszánnal semmi baj. Bíró a lényegre tapintott vele.
Türelem
2020. augusztus 21. 20:39
Hányadék az egész moslékkoalíció, hajrá Zsófi!!!!
blondiner
2020. augusztus 21. 19:09
Micsoda skandalum: egy fiatal lány mosolyogva szelfizik vele egykorú fiúkkal. Az még bosszantóbb, hogy jól is néz ki (fröcsögve cigányozzák a "demokraták"). Elképesztő "demokrata" tempó, pláne ha figyelembe vesszük azt, hogy egy dagadt rasszista f@szt indítanak demokratáék ellene. Hajrá Zsófi!
MayorAnna
2020. augusztus 21. 17:37
A mandiner lassan már a Neokohn alvállakozója-mint kis hazánk Izraelé. Függetlenül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!