A „székely terroristák”

2020. augusztus 04. 18:21

Annyira terroristák, amennyire én szuahéli törzsfőnök vagyok. De azért ülnek.

2020. augusztus 04. 18:21
György Attila
Magyar Nemzet

„És ott van ez a két fiú, székely, derék, családos fiatalemberek. Beke István és Szőcs Zoltán. Több mint két éve ülnek a koszlott román börtönökben, mert ők a »székely terroristák«. Hát, annyira terroristák, amennyire én szuahéli törzsfőnök vagyok. De azért ülnek. Ha jól tudom, valahol a feketehalmi börtönben, Brassó mellett, de nem is a helyszín a lényeg. A lényeg az: ez a két jó fiatalember egy este poharazgatás közben elbeszélte, milyen jó buli lenne ott Kézdivásárhelyen (!), ezen a kilencven-egynéhány százalékban székely magyarok által lakott helyen, a román katonai erődemonstráció és felvonulás alatt néhány petárdát elrobbantani. Csak mondom: petárda, nem kézigránát, nem taposóakna, nem föld-levegő rakéta: petárda. Na, a szemfüles román hallgatólegények résen voltak, azonnal vitték is őket, az al-Kaidát nem szedték le ilyen erővel, mint a fiúkat. Úgy jött ez a román kormánynak, mint a falat kenyér. Végre vannak székely »terroristák«, és irgum-burgum, és persze öt év letöltendő. A semmiért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. augusztus 05. 07:18
Jól van,Atika,normálisnak kell maradni,még ha székely is az ember...
egripeti77
2020. augusztus 04. 21:13
Petárdázás nem terrorizmus. Persze a románoknak mindegy, ha magyar az érintett nem kell teljesülnie maradéktalanul a jogállamiságnak meg a Btk-nak (az EU sem hápog ilyenkor, talán, ha kiderülne, hogy a két székely néger vagy meleg, esetleg transzszexuális...). Bátor nép a román, bátran fellép a kisebbségekkel szemben. Korábban a szerbek is ezt csinálták, de az utóbbi időben kezdenek kulturálódni ezen a téren.
mustarharmas
2020. augusztus 04. 20:06
A Magyar Államnak méltányosságból támogatnia kellene a két székely családját. A román állam meg kerüljön oda, ahova gondolom.
I.E.D.
2020. augusztus 04. 19:30
Mondjuk Magyarországon a műanyag palackkal rendőröket dobáló, és megafonba arabul ordibáló Ahmed H. 7 évet ! kapott- "terrorizmusért."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!