A kampány elkezdődött

2020. augusztus 01. 16:58

Egy nem túl bonyolult provokációs sorozattal sikerült ráugratniuk az Index.hu szerkesztőségét arra, hogy testületileg felmondjanak.

2020. augusztus 01. 16:58
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„A Gyurcsány-kommandó megunván, hogy a jobb napokat látott Jobbik vezető helyét az ellenzéki oldalon a még jobb napokra vágyó, tökéletesen arctalan, hermafrodita politikai jelenség, a Momentum vette át, egy alkalmas pillanatban jól előkészített támadást indított a genderalapú nihilizmust társadalmi méretben megjelenítő Momentumot propagáló internetes portál ellen.

Egy nem túl bonyolult provokációs sorozattal sikerült ráugratniuk az Index.hu szerkesztőségét arra, hogy testületileg felmondjanak, és ezzel megbuktassák saját mindeddig legnépszerűbb internetes újságjukat. Ez lapzártakor még váratott magára. Az Index egy­előre pontosan olyan gondtalanul megjelenik és árasztja a hazugságokat, ahogy a Közép-euró­pai Egyetem, a CEU is zavartalanul rontja a levegőt a pesti belvárosban ahhoz képest, hogy a világmédia hónapokon át zokogva adta hírül a megszűnését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2020. augusztus 02. 09:40
Így van, elkezdődött, ez volt a legutolsó időpont, hogy el lehetett takarítani az útból Magyarország legnagyobb független - ezért a Fidesz számára veszélyes - internetes hírportálját! Bolsevik tempó egy bolseviki rezsimtől!
illiberator
2020. augusztus 01. 21:39
Kormánypárti vagyok, de az Indexet sokkal olvashatóbbnak, érdekesebbnek, színvonalasabbnak tartom, mint a Demokratát. Ebben nagy érdemeid vannak András.
yndi
2020. augusztus 01. 20:43
Ez a pali is már a saját paródiája. Szórakoztatásul nem is rossz olvasmány. Karinthy humoreszkjeit idézi az ilyen mértékű hülyeség.
Minnie
2020. augusztus 01. 20:32
Most őszintén , melyik az a jelentős társadalmi réteg , amely életminősége javulna egy libbolsi kormányváltás után?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!