A határozottság hete

2020. augusztus 22. 08:42

Orbán azon kívül, hogy általánosságban a lengyel álláspont támogatásáról beszélt, soha nem követelte új és szabad elnökválasztás megtartását, az erőszak beszüntetését, ahogy a lengyelek.

2020. augusztus 22. 08:42
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

„Azt állította Orbán Viktor (sajtófőnöke szerint a Visegrádi 4-ek közti egyeztetés után), hogy Fehéroroszország ügyében Magyarország a leghatározottabban támogatja a Lengyelország által képviselt álláspontot.
    
Ezzel szemben a tény, hogy egyáltalán nem határozottan képviseli, sőt egy héten keresztül sehogyan sem képviselte. Sem ő, sem az Adrián jachtozó külügyminisztere nem volt képes egyetlen szóval sem elítélni Lukasenko választási csalását és a tiltakozók elleni erőszakos rendőri fellépést. Orbán azon kívül, hogy általánosságban a lengyel álláspont támogatásáról beszélt, soha nem követelte új és szabad elnökválasztás megtartását, az erőszak beszüntetését, ahogy a lengyelek. Ezek szerint ilyen az, amikor a magyar miniszterelnök a leghatározottabb. Mi van akkor, amikor határozatlan? Ja, olyan nincs.”

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2020. augusztus 22. 21:37
te idióta erzsisikítgató, honnan veszed, hogy nem volt szabad? bizonyítékod?
Krupp Skya
2020. augusztus 22. 21:04
A határozottság hete Jobb cím lett volna A hétárazottság hata.
Budai Katalin
2020. augusztus 22. 19:33
"Orbán azon kívül, hogy általánosságban a lengyel álláspont támogatásáról beszélt, soha nem követelte új és szabad elnökválasztás megtartását, az erőszak beszüntetését, ahogy a lengyelek." De azt kijelentette, hogy a lengyelek véleményével ért egyet. Akkor mi a gond Vulgár úr? Egyébként pedig te szólj a haverodnak Sorosnak, hogy nem szeretjük, ha a közelünkben lázítja a népeket, mert az lehet, hogy háborúhoz vezet és akkor a magyar nép többezermilliárdos megtakarítása esetleg füstté válik.
Akitlosz
2020. augusztus 22. 17:51
Egy ország vezetője mire fel követelhetne egy másik országban bármit is? Csak a saját országában van hatásköre, más országban nincsen. Amelyik ország nem magát irányítja, hanem külföldről irányítják mások az az ország nem független. Talán nem is ország, hanem csak bábállam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!