Világosan fel kell tárni, mi okozta a tüzet a nantes-i katedrálisban

2020. július 18. 15:28

Milyen szomorú látni, hogy kulturális és történelmi örökségünk egyik gyöngyszemét részben elemésztik a lángok...

2020. július 18. 15:28
Marine Le Pen
Twitter

„Milyen szomorú látni, hogy kulturális és történelmi örökségünk egyik gyöngyszemét részben elemésztik a lángok... Világosan fel kell tárni, mi okozta a tüzet a nantes-i katedrálisban.

Bátor tűzoltóinknak kitartást kívánunk és köszönetet mondunk. MLP”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2020. július 20. 15:12
Nos, igen! Jelentkezzen, aki még mindig elég hülye ahhoz, hogy ne vegye észre: Ez háború!
Ernie Pantuso
2020. július 20. 07:04
Megspórolok nektek több százezer eurót a nyomozáson! Egy retkes illegális bevándorló akinek fedelet adtatok isten házában. Az okozta.
Vakfolt
2020. július 19. 19:07
"Világosan fel kell tárni, mi okozta a tüzet a nantes-i katedrálisban" Egy kórházban, minden ősszel megjelenik egy cigányasszony és szül egy gyereket, de vagy tíz éven keresztül folyamatosan. Egyik évben nem jön. A karácsonyi vásárban az egyik orvos összefut vele, és hát mivel régi ismerősök, tréfálkozva mondja: - Idén nem jött, pedig vártuk. - Ááá, többet nem kell mennem, rájöttem mi okozta. Kedves Lőpen, ha sikerült rájönni mi okozza, akkor jóreggelt.
Hunyadi Mátyás
2020. július 19. 13:47
Ez csak a kezdet. A hagyományos francia kulturális örökség a földdel lesz egyenlővé téve, ahogyan a magyar kulturális örökség járt Edélyben, Felvidéken stbst. Mondjuk a a trianoni Franciaország nem is érdemel mást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!