Tisztelet és hála

2020. július 02. 18:51

Az Orbán-fóbiás társaságnak egyetlen politikai üzenete van: mindenáron „el kell söpörni a rezsimet”.

2020. július 02. 18:51
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Alaposan megmostam a kezem, lötyögött még egy kicsi a fertőtlenítős flaska alján, abból is elkentem egy adagot, úgy ültem le írni a hősökről. Egyrészt mert Semmelweis-nap volt, másrészt, mert már a válság miatt bevezetett ingyenes parkolás is megszűnt, ami végérvényesen azt mutatja, megnyertük az első ütközetet a Covid–19 ellen. Ezért pedig nem tudunk eléggé hálásak lenni a magyar egészségügy dolgozóinak, orvosoknak, gyógyszerészeknek, ápolóknak és mentőknek, mindazoknak, akik túlzások nélkül hősként álltak helyt a legveszélyesebb körülmények között is.

Minden jel arra utal, hogy időben észleltük a bajt, és a magyar társadalom a szakemberek segítségével jól reagált. Minden adat és összevetés azt mutatja, hogy fájdalmas a veszteség, amit a járvány következtében el kellett szenvednünk, de sokkal kisebb, mint jó néhány gazdagabb és felszereltebbnek hitt egészségüggyel rendelkező országban. Még egyszer köszönet, s hála a Semmelweis-nap ünnepeltjeinek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr Diener Mann
2020. július 08. 06:29
Nem Orbán fóbia van, csak nem szeretjük a korrupt tolvaj ál-demokratákat.
Belakiss
2020. július 03. 16:03
És téged Otto, akit minden viszonylag normális fideszes is szégyell.
egyvilág
2020. július 03. 14:53
Aki szeretne egy igen jó összefoglalót az aktuális történésekről, azok tanulságairól, annak ajánlom a következőt. (Felhatalmazási törvény, nemzeti konzultáció, Trianon, USA zavargások): https://www.egyvilag.hu/index.shtml#uzenet Főleg, ami a felhatalmazási törvényt és tanulságait illeti. + Egy másik igen tanulságos írás, különösen lásd benne a pártoskodásról írtakat: https://egyvilag.hu/korabbiuzenetek/PT102_2020-04-30.shtml
egynick
2020. július 03. 14:14
Nem mindenáron, de el kell söpörni. Úgy, hogy minimalizáljuk a károkat. De erre az embert próbáló feladatra jelenleg nincs jelentkező. Ezért nagyképűsködik Gajdics itt. De remélem, lesz még idő, amikor a sors majd egyszerre adja neki vissza minden egyes mocskáért ami neki jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!