Nyári hadjárat

2020. július 08. 15:34

Természetesen első a foci.

2020. július 08. 15:34

„A Hír TV tegnap (kedden) arról számolt be, Karácsonyék két hetet kaptak arra, hogy kiírják a közbeszerzési eljárást a Lánchíd felújításának ügyében. Ha ez nem történik meg, a kormány törvénymódosítással venné el az ügyet a Fővárosi Önkormányzattól. Ezt erősítheti a Magyar Hírlap azon információja is, miszerint kormányzati körökben megszületett a döntés, hogy már a parlament őszi ülésszakában a képviselők elé kerülhet az a törvényjavaslat, amely lehetővé tenné a projekt átvételét Karácsony Gergelyéktől.

Még el sem értük a nyár derekát, de már érdemes rövid – ha nem is teljes körű – leltárt készíteni az elmúlt hónap harci eseményeiről. A sorrend önkényes, nem fontosság szerint készült, de természetesen első a foci.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2020. július 09. 13:10
Ugyan miből doktorált? Olyan buta, tök mindegy, nem is nézek utána,honnan van az a nagy esze!
Krupp Skya
2020. július 09. 08:27
Nálatok az első volt a gázáremelés és második a nyugdíjfelezés, hogy azért a nyugdíjasok is jól érezzék, hogy milyen kurva drága a gáz. Én mondjuk anyád picsáját emeltem volna fel elsőnek, a szádra, Feri bácsi.
Krupp Skya
2020. július 08. 20:24
ÁVH-MSZP/SZDSZ-DK-valamint a DK ifjúsági szervezete a Demokratikus Kilengés.
írmag
2020. július 08. 20:12
Nem a foci, az édesanyád, mert nélküle nem is lennél! (A bármilyen, bármiről véleményed meg ennek fizetett függvénye és nem munka alapon!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!