Nemzeti ellenzéki együttműködés

2020. július 03. 18:42

Nincs köztük egy Lúdas Matyi sem, úgyhogy a felcsúti Döbröginek nincs félnivalója.

2020. július 03. 18:42
Haskó László
Népszava

„A kormány járványkezelési taktikája is nagyon bejött. Most úgy látszik, földindulásnak kellene bekövetkezni ahhoz, hogy Orbán 2022-es fölényes győzelmét meg lehessen akadályozni. A parlamenti ellenzék beletörődött az örökös (megélhetési) ellenzéki pozícióba. Büszkék rá, hogy a parlamentben szót nem, csak büntetést kapnak, lassan annyit, hogy elfogy minden zsebpénzük. Ha nettó befizetők lesznek, Kövér házmester kénytelen lesz bevezetni a testi fenyítést. Először csak (a nemzet emeritus főorvosa által javasolt) körmösosztás lesz, de ha az ellenzéki szájaskodás folytatódik, akkor jön majd a deres. Nincs köztük egy Lúdas Matyi sem, úgyhogy a felcsúti Döbröginek nincs félnivalója. A deresnél is szégyenteljesebb, hogy a nemzeti együttműködés kormánya a magyar nemzeti rögeszme ünnepén sem adott szót a nemzeti együttműködés hűséges ellenzékének.

Orbán ritkán hibázik, most mellényúlt. Ugyanis a nemzeti rögeszme napján a magyar nemzeti ellenzék legszívesebben dicsőségben együtt ünnepelt volna a nemzeti zsarnokság kormányával és kormánypártjaival. Mert ők is magyarok. Ezt onnan tudják, hogy nekik is fáj Trianon. Azonban nemzetünk vezetője, nemzeti rögeszménk frigyládája kulcsának őrzője, a nemzeti rögeszme szerves és leválaszthatatlan részének tartja, hogy (a mohácsi és) a trianoni vészt a baloldal (szocialisták, liberálisok és a szabadkőművesek - értsd zsidók) hozták a világ egyik legjobban sikerült nemzetére, a magyar nemzetre, amelynek – sajnálatos módon – Trianonig részei lehettek a szocialisták, a liberálisok (és horribile dictu!) az izraelita kőművesek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2020. július 04. 23:24
nate hervadt pöcsú, emlékszel?
istvanpeter
2020. július 04. 19:24
Viszont az ilyen alantas becsmérlő és becsületsértő beszéd minden tisztességes magyar embert súlyosan sért. Aki ezt elköveti nem is lehet más csak egy hazátlan söpredék.
makapaka2
2020. július 04. 17:44
Fröcsögő, hülye komcsi.
Robertoo
2020. július 04. 13:31
Savanyú a szőlő, 'eevtaas' ? (kádár után szabadon, így kis betűvel.) Nincs egyetlen szardarab sem akinek lenne egy értelmes gondolata, mi? Gondolata? Már megint túlzásokba estem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!