Nem létezik olyan, hogy „független, objektív újságírás”

2020. július 25. 13:13

Felejtsük már el ezt a hülye mémet.

2020. július 25. 13:13
Prolikrácia
Facebook

„Nem létezik olyan, hogy »független, objektív újságírás«...

Felejtsük már el ezt a hülye mémet.

Minden egyes médium a szerkesztők, és a tulajdonosi kör ideológiai szemellenzőjén keresztül átvitt valóságértelmezés, amelyek közül a fogyasztó választhat, hogy neki melyik tetszik.

Így volt, van, és lesz mindig is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sozlib_abschaum
2020. július 25. 14:04
Nem értem, mi ez a nagy felhajtás egy "újság" (index) miatt. Gondolom megvette (vagy nagyobb részesedést) vett egy jobboldali gondolkodású ember és mostantól nem lehet "függetlenül" hazudozni ennyi. A ballibek különben is mindig a "fejlett" nyugatot imádja, hát kérem szépen ez a nyugat, könyök társadalom.
Teréz A Piréz
2020. július 25. 14:00
És a "független" újság "beszántásáért" egy PÁRT viszi az utcára az embereket. Tádáám...
apika2
2020. július 25. 13:26
Nem is kell a függetlenség. Sokkal korrektebb, ha megmondják hol állnak.
B_kanya
2020. július 25. 13:24
Hogy fog nekem a zsindex hiányozni, ezt ez a nosztalgikus cikk is bizonyítja: https://index.hu/belfold/delibab/ "2007. NOVEMBER 7., 07:12 Meglódul Szabályosan üli hátasát Gyurcsány, a sarkok előírásszerűen leszorítva, a szár könnyedén bújik át a kisujj előtt. Meglódul a miniszterelnök, a sajtó szekéren követi. A gidres-gödrös puszta veszettül ráz. 2007. NOVEMBER 7., 07:15 Gyurcsány kinevette az Index munkatársait Rendesen készültünk a hortobágyi reggelre, és mivel hidegre és esőre is számítottunk, alaposan beöltöztünk. Amikor a miniszterelnök megpillantott minket, nagyot nevetett, megdicsérte a szolgálati csizmát, és azt mondta, remekül felöltöztünk."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!