Mennék én tüntetni az Indexért, ha nem egy politikai párt szervezné

2020. július 23. 17:17

Erre most a Momentum bejelentkezik, hogy csinál magának egy eseményt az Index függetlenségvesztésének apropóján. Nem értik, bazmeg, nem értik.

2020. július 23. 17:17
Balavány György
Balavány György
Facebook

„Mennék én tüntetni az Indexért, ha nem egy politikai párt szervezné. Mert hát pont arról szólna a történet, hogy ne abuzálódjon a média sehogy. A média függetlensége, nem igaz, hogy el kell magyarázni, nem pusztán a kormánytól, hanem a közhatalom mindenféle birtokosától való függetlenséget jelenti. Igen, az ellenzéktől is. Erre most a Momentum bejelentkezik, hogy csinál magának egy eseményt az Index függetlenségvesztésének apropóján. Nem értik, bazmeg, nem értik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crusader
2020. július 25. 07:30
Dögölj meg index. Magyarok megrontója, sorvadj el!
Burmin
2020. július 24. 10:19
Hont Bandi még nem írt ? Kivár ?
villogókékfog
2020. július 24. 09:36
Egy valamit nem értek, ki ellen akarna tüntetni? Azt mondják a hétvégén sok eső lesz, nem kéne tüntetést szervezni, mert az eső elrontja a hétvégi programokat? Esetleg a kormány ellen kéne tüntetni?
Csigorin
2020. július 24. 09:01
Te nem erted, hogy nincs olyan hogy fuggetlen. A media piaci alapon mukodik, igy van egy tulajdonosa. Vagy tobb. Neki(k) meg vannak politikai nezeteik, velemenyuk, szimpatiajuk, elkotelezodesuk. Es mivel aki fizeti a zeneszt annak a notajat huzza, igy a tulajdonos politikai hovatartozasa meghatarozza a mediaet is. Persze elvben vannak a politikaval nem foglalkozo azirant nem erdeklodo allast nem foglalo emberek is. Csakhogy aki a politika irant egyaltalan nem erdeklodik, annak nincs ambicioja hirkozlo szervet, ujsagot mukodtetni sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!