Megoldódott

2020. július 22. 09:44

Hogy micsoda? Hát, a klímaválság.

2020. július 22. 09:44
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Fél éve nem hallottunk Greta Thunbergől, a kĺímavédelem junior apostoláról, ami csalhatatlan jele a világ jobbulásának. Greta soha nem engedné, hogy a nemes harc kifulladjon holmi járvány miatt, hiszen a Föld nevű bolygó mit sem tudva a világgazdaság leállásáról, tovább pusztulna, tovább sivatagosodna, az öregek továbbra is felélnék a kedves fiatalok jövőjét – már ha nem oldódott volna meg az ügy.

Köszönjük Greta, hogy megóvtad a világot! Hallgatásod meggyőző, hiszen ha továbbra is egy karnyújtásnyira volnánk az ökológiai katasztrófától, nem tűntél volna el fél éve. Most viszont menj nyugdíjba, ideje volna befejezni a középiskolát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sármosi
2020. július 24. 10:55
Zöldi L : - "Most viszont menj nyugdíjba, ideje volna befejezni a középiskolát." A legnevetségesebb az egészben mégiscsak az, hogy Greta Thunberg akár tényleg nyugdíjba is mehetne a frissen kapott 350 milliónyi forintjával, - persze, ha megtartaná, és a személyes meggyőződése értelmében nem mondana le az egészről. Na most, ezzel ellentétben lenne érdemes megítélni jelen firkászunk jópofizó munkásságát, aki ugye bármiféle személyes meggyőződést nélkülözve, összességében is csupán csak feltehetőleg néhány szaros millióért adta el magát, és az ilyen minősíthetetlen irományokkal az összefüggésben viszonylag olcsón tesz naponta erőszakot a saját lelkiismeretén.
billwilson
2020. július 22. 14:20
dehogy oldódott te földbuta fasz, csak a médiafigyelem terelődött el. szibériai hőhullámról v a tengeri metánról olvastál?
még fokozza
2020. július 22. 13:36
Ez valójában nem újságírás hanem egy Facebook bejegyzés.
Emmanuel Goldstein
2020. július 22. 12:30
A klímaválság súlyosabb mint bármikor, még ha a Zöldi-féle ignorámuszok nem is képesek felmérni a súlyát. És a vele együtt ható globális problémák - túlnépesedés, erdőirtások, tengerparti vízszintemelkedés, talajerózió, sivatagosodás, tömeges rovarpusztulás, környezetszennyezés, műanyagok stb - olyan átfogó gazdasági és szociális krízist valószínűsítenek, amihez képest a koronavírus bakfitty.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!