Magas rangú baloldali pártpolitikusokkal egyeztetve robbantottam volna szét az Indexet?

2020. július 27. 17:28

Éppen ez lenne tíz év alatt a baloldal első sikeres projektje?

2020. július 27. 17:28
Dull Szabolcs
Facebook

„Szorítok és sok erőt kívánok minden kollégámnak, barátomnak, akikkel ma és a napokban papírozzák le, hogyan és mikor válnak meg a munkahelyüktől, az életük egy fontos darabjától.

Ami pedig az elmúlt napokban elindult lejárató kampányt illeti. Magas rangú baloldali pártpolitikusokkal egyeztetve robbantottam volna szét az Indexet? Ahonnan elbocsátottak? A legolvasottabb újságot, a legklasszabb szerkesztőséget, amelyet vezetni a lehető legnagyobb és legmegtisztelőbb feladat a magyar médiában. Éppen ez lenne tíz év alatt a baloldal első sikeres projektje? :DDD LOL

Politikai riporterként, parlamenti tudósítóként megesik az emberrel, hogy politikusok megismerik a telefonszámát, és ezután fideszesek és ellenzékiek is felhívják. Bodolai László, aki közben az LMP delegáltja volt a Nemzeti Választási Bizottságban, soha nem említette nekem, hogy baja van azzal, hogy felveszem a telefont politikusoknak. Egészen másról beszélgettünk az elmúlt hetekben.

Hogy miről? Fontos kérdés. Jó lenne, ha az elnök úr, aki kétségtelenül a szólásszabadság egyik legnagyobb védelmezője ügyvédként, feloldaná a titoktartási nyilatkozatokat, amelyeket aláíratott velem és a lapvezetéssel az értekezletek előtt. És akkor kiderülhetne. #nehallgassunk”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. július 28. 19:12
IGEN!!!
hakos
2020. július 28. 14:55
A titoktartási nyilatkozat tuti hogy nem vonatkozik arra, hogy mit beszélt telefonon az ellenzéki politikusokkal. Főleg, hogy ők hívták fel állítólag. Gyenge próbálkozás...
formaegy
2020. július 28. 13:38
"Magas rangú baloldali pártpolitikusokkal egyeztetve robbantottam volna szét az Indexet?" Csak két kicsi hibát vétettél! A ? jel helyett ! jelet kell írni és a "volna" szót kihagyni. Valahogy így: Magas rangú baloldali pártpolitikusokkal egyeztetve robbantottam szét az Indexet!!! Nem kell mosakodni Dull! A szart amit a pofádra kenték nincs az a szappan ami levinné!
telekaszter
2020. július 28. 12:10
Szétverted az Indexet, szóval Te vagy a hősöm, örök hála..:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!