Kulturális forradalom – akkor és most

2020. július 29. 14:09

Mély konfliktus van az amerikai és brit kulturális és politikai eliten belül is, amelynek fő csataterén immár az alkotmányos patriotizmus és a multikulturalizmus áll szemben egymással.

2020. július 29. 14:09
John O’Sullivan
Hungarian Review

"Így vagy úgy, de a kérdés továbbra is megválaszolatlan marad, hogy egy Minneapolisban történt gyilkosság – amely várost immár két generáció óta a Demokrata párt progresszív ága irányítja – miként szolgálhat indokul erőszakos lázongásokra Londonban és más brit városokban? Miért is torkollnak az egyszerű tüntetések egyenesen a brit nemzeti lét és történelem elleni erőszakos demonstrációkba?

(...)

Mély konfliktus van az amerikai és brit kulturális és politikai eliten belül is, amelynek fő csataterén immár az alkotmányos patriotizmus és a multikulturalizmus áll szemben egymással."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frick László Intézet
2020. szeptember 02. 11:31
Rengeteg cikket összeolvasgattam egymás munkáit lelkesen kopírozó jógyerekektől arra nézvést,mekkora wuuu-dddedemokrácia megújítás a zavargások. Szeretnék arról is ötleteket olvasgatni, hogy abban a pillanatban,amikor a rojatt Trump megbukott és ez a huncut fiatal netokrata kölök, ez a frissfürge jó Biden lesz az elnök,hogyan állítják meg a zavargásokat? Agitátorokat küldenek ki,akik majd rábeszélik a tömegeket?
barany
2020. augusztus 23. 18:20
Európa elveszett, ha a multikulturalizmus kiszorítja az alkotmányos patriotizmust, a nemzeti, és európai identitást. A más kontinensekről bevándorlók sokkal erősebb, agresszív identitása, ha hagyjuk, legyőzi a miénket. Csak nemzeti, és európai identitásunk erősítése, és országaink összefogása menthet meg bennünket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!