Köszöntünk a sorainkban, Dávid!

2020. július 20. 16:05

Nem egy drogszagú Deutsch, nem egy korrupciós ügybe keveredett Boldog, nem egy bűnszervezet irányításával vádolt Simonka lép be hozzánk.

2020. július 20. 16:05
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook
„Köszöntünk a sorainkban, Dávid!
 
A Fidesz-média újabb szenzációra akadt. Ezúttal azon hüledeznek egymást túlharsogva, hogy a Párbeszéd volt Békés megyei elnöke, Csonki Dávid úgy döntött, belép a békéscsabai Jobbikba. Tehát nem egy ledér lányokkal jachton hancúrozó Borkai, nem egy drogszagú Deutsch, nem egy korrupciós ügybe keveredett Boldog, nem egy bűnszervezet irányításával vádolt Simonka, nem egy börtönben csücsülő Mengyi lép be hozzánk. Nem. Nem ilyen keresztény, konzervatív fideszesek jelentkeztek a Jobbikba – esélyük se lenne –, hanem egy tisztességes békési srác, aki történetesen a Párbeszéd megyei elnöke volt. És ez a Fidesz szemében ma nagyobb bűn, mint lopni, drogozni, kurvázni, emberéleteket tönkretenni. Mert ez az, ami a Fidesz-maffiát a létében fenyegeti. Úgy hívják, hogy összefogás. Az magyar emberek összefogása.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 24. 23:28
GÓLIÁT HUN A FASSZBA' KÉSIK? HA MÁÁN DÁVID MEGGYÜTT. MEG A PARITTYA--UGYI--MELLYEL DÁVID LEGYŐZI GÓLIÁTOT....
Vidėken újrakezdő
2020. július 21. 14:12
Látszik rajta, hogy bolond.
Ernie Pantuso
2020. július 21. 08:25
Fú de pofán basznám ezt a csótányt...
cutcopy
2020. július 21. 08:21
A kilépéseket is posztold balfék..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!