Kaleta cinkosai: Orbán Viktor, Polt Péter, Szijjártó Péter, Varga Judit

2020. július 08. 20:12

Bár Orbán Viktor igyekszik eltussolni – eltussoltatni – a pedofilügyet, az nem maradhat következmények nélkül.

2020. július 08. 20:12
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Kaleta Gábor a Polt Péter-vezette ügyészségnek köszönhetően felháborítóan enyhe büntetést kapott ahhoz képest, hogy igazoltan pedofil; hogy ártatlan gyermeket raboltak el szüleiktől, erőszakoltak meg, tettek tönkre, nyomorítottak meg. Kaleta Gábor volt perui nagykövetet tettéért Peruban – vagyis az ottani törvények szerint – jó eséllyel sok éves, letöltendő börtönre ítélik. Kaleta Gábort éppen ezért – teljes titokban – Orbán Viktor keresztény-konzervatív kormánya hazamenekítette Peruból, hogy a fideszes szurkoló- és szotyitársa által vezetett ügyészség ejnye-bejnyében részesíthesse. Kaleta Gábor volt perui nagykövet tette minősíthetetlen és gyomorforgató, ahogyan a folyamatosan a családok és a gyermekek szentségéről papoló cinkosainak cselekedetei is azok. Kaleta Gábor volt perui nagykövet cinkosai: Orbán Viktor miniszterelnök, Polt Péter legfőbb ügyész, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Varga Judit igazságügyi miniszter.

A Párbeszéd amondó: bár Orbán Viktor igyekszik eltussolni – eltussoltatni – a pedofilügyet, az nem maradhat következmények nélkül, kivált, hogy Kaleta Gábor volt perui nagykövetnek volt pofája fellebbezni az enyhe ítélettel szemben.

A Párbeszéd kezdeményezi a Büntető törvénykönyv szigorítását, egyúttal felszólítja Kaleta Gábor volt perui nagykövet keresztény-konzervatív mázzal leöntött cinkosait: nézzenek szembe tettükkel, nézzenek bele magyar családok és gyermekek szemébe, s vonják le a következtetéseket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. július 10. 02:35
Ballibsi erkölcs csőszök nézzenek tükörbe önmutogatós barátjukat meglátják. https://pestisracok.hu/greczy-nyilt-lapokkal-jatszik-tenyleg-a-pocserol-keszitett-fotokkal-csajozik/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202007
tango47
2020. július 09. 22:25
Ehhez a némberhez képest még Gyurcsány is jobban tudja titkolni pondró voltát.
Zajzon
2020. július 09. 18:55
Szabó Timi logikája (???) szerint Gyurcsány a főpedofil, hiszen ő nevezte ki Kaletát.
syphax
2020. július 09. 17:54
Ha nekem úgy teccik akkor " ÚÚÚÚÚÚÚÚÚMPIIIIIIIIRE" VAGY "OOOOOOOOOOMPEEEEEERE" ÉS BELESZAROK A MOCSKOS ROHADÉK POFÁDBA BAZZDMEGANYÁD!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!