Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése!

2020. július 09. 20:25

A koronavírus-járvány sem szabhatott gátat a nemzeti összefogásnak!

2020. július 09. 20:25
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„A koronavírus-járvány sem szabhatott gátat a nemzeti összefogásnak!

Az Európai Parlament plenáris ülése megszavazta az európai polgári kezdeményezésekre vonatkozó rendeletmódosítást. A módosítás – többek között – a Székely Nemzeti Tanács nemzeti régiókról szóló kezdeményezését is érinti.

A mindenki javát szolgáló megoldás lehetővé teszi, hogy a koronavírus-járvány miatt ellehetetlenült aláírási folyamat a kiesett idővel meghosszabbodjék. Örülök, hogy sokunk fellépésének köszönhetően eredményt tudtunk elérni!

A példaértékű összefogásnak köszönhetően már több mint 1 millió uniós polgár támogatását élvezi a kezdeményezés. Azonban az 1 millió aláírás kritériuma mellett azt a feltételt is teljesíteni kell, miszerint a tagállamok negyedében meghatározott számú aláírást kell elérni.

Vegyünk egy újabb lendületet! Ne feledjük, együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. július 11. 09:58
Judit nyomul ezerrel...
Kanóc
2020. július 10. 23:38
A nemzeti összefogás már megvolt, bőven túl lett teljesítve - ami az elvártat illeti. Nem kéne most már valami európai összefogás-szerűségre koncentrálni?...
Hurka
2020. július 10. 11:17
A jó egyesít, a gonosz szétválaszt.
amaurote
2020. július 10. 10:53
a hazugság és istentelenség ereje
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!