Elmarad az idei homoszexuális felvonulás!

2020. július 21. 22:22

Végre a négy fal közé szorulnak.

2020. július 21. 22:22
Novák Előd
Facebook

„ELMARAD az idei homoszexuális felvonulás! Végre a négy fal közé szorulnak, oda is való a szexuális devianciájuk, nincs szükség »mutogatós bácsikra«! Pedig a szokásos propagandafelvonulásukat most sem tiltja a kormányzat, sőt letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: deviáns, garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltották be.

A rendőrség a Mi Hazánk számos rendezvényét betiltotta már a törökszentmiklósi felvonulásunktól kezdve az Országos Roma Önkormányzat székháza előtti megemlékezésünkön át a deviánsok kérkedése elleni tüntetésünkig. A kormányzat láthatóan minket üldöz, sorozatosan kapjuk a százezres vagy nagyobb bírságokat, immár Facebook-bejegyzésekért is.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás mindenkori betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk. A jelek szerint egyelőre hiába, mert csak az ellentüntetésünket tiltották be, pedig az nem is a vonulás útvonalán, hanem egy szomszédos utcában lett volna. A kettős mércét, illetve a kormányzatnak a homoszexuális lobbi előtti letérdelését mutatja, hogy a Horthy-emlékfelvonulásainkon az ellentüntetőket ugyanarra a közterületre is beengedték a Szent Gellért és a Fővám téren, míg a magunkfajták egy szomszédos utcában sem demonstrálhatnak a devianciák népszerűsítése ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2020. július 22. 20:10
"ELMARAD az idei homoszexuális felvonulás!" - és ezen jó szokásukat tartsák is meg innentől minden évben.
catalina9
2020. július 22. 17:22
Elmarad az idei homoszexuális felvonulás! most akkor mi lesz a hőre keményedő műanyag bábukkal?
Sulammit
2020. július 22. 15:08
Kunhalmi és Tordai lemaradt. https://pestisracok.hu/ezen-a-pride-on-sem-akart-egyebet-a-devians-kisebbseg-mint-provokalni-ps-video-kepgaleria/ https://pestisracok.hu/ezen-a-pride-on-sem-akart-egyebet-a-devians-kisebbseg-mint-provokalni-ps-video-kepgaleria/
Sulammit
2020. július 22. 15:02
Nem Karácsonyon múlt, hogy elmarad, ráadásul több helyszínen. Ráadásul beszéddel is készült a megnyitóra. Most mi lesz a Dékával, Dobrevvel, Gréczivel, Kunhalmival, Cseh Katalinnal, Donáth kacsával, Tordai Bencével, Szabó Tímeával, Szabó Rebekával...? Jakab Péter is készült már, hogy kimegy. https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/07/Pride-23-HPGy.jpg https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/07/Pride-10-HPGy.jpg https://pestisracok.hu/ezen-a-pride-on-sem-akart-egyebet-a-devians-kisebbseg-mint-provokalni-ps-video-kepgaleria/ https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/07/Pride-32-HPGy.jpg https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/07/Pride-17-HPGy.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!