Buli lesz!

2020. július 30. 12:36

Látjátok, parasztok, így kell ezt csinálni.

2020. július 30. 12:36
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Megérkezett Gyöngyöspatára a »fene se jegyezte meg, milyen magas rangú bíróság« által jogerősen megítélt »kártérítés«. (A »kártérítésről«, a fogalom valódi jelentéséről, no és arról, hogy kiknek is járna valójában, írhatnánk most még egy vezércikket, de ezt most hagyjuk…) Koncentráljunk arra, hogy megjött a lé. Ezt két forrásból is tudhatjuk. Az egyik forrás a baloldali és liberális tájékoztatási hivatal diadalittas közlése a tárgykörben.

Szóval a szegény szegregáltak mostanában felfrissítették Facebook-profiljaikat. Új fényképek készültek, amelyeken a szegény szegregáltak pózolnak, olyan rajosan, ahogy csak ők tudnak, jó nagy bankókötegeket szorongatva patyolatkezeikben, nézve a fényképezőgép lencséjén keresztül azok szemébe, akiket éveken át kínoztak, és azt üzenik ezzel a nézéssel, hogy »látjátok, parasztok, így kell ezt csinálni! Ti ostobák vagytok és hülyék, tanultok, dolgoztok, körülveszitek magatokat kötelességekkel, felelősséggel, mi pedig vagyunk a szabad és termékeny cigányok (TGM szíves közlése). Mi vagyunk a szabad és termékeny cigányok, és ti megfinanszírozzátok nekünk a szabadságunkat is és a termékenységünket is. Látjátok, itt a nagy lóvé, rohadjatok meg, ennyi lóvét ti soha nem fogtok látni egyben, pedig ott ültetek az iskolában, amíg mi álltunk a falu közepén, a patak hídjánál, és pénzt követeltünk az öregasszonyoktól, ha át akartak menni. Élhetetlenek vagytok, parasztok, és olyan jó barátaitok sincsenek, mint nekünk!«

Nos, hát innen tudjuk, hogy megjött a pénz. Most pedig majd lesz néhány orbitálisan nagy buli a faluvégen, kaja, pia, tánc, jó kis verekedés, és néhány hét múlva majd megint el kell kezdeni töprengeni, vajon miért járjon legközelebb egy jó kis kártérítés. Ezzel pedig csak az a baj, hogy a nagyszerű, többségben lévő cigány emberek emberfeletti igyekezetét és küzdelmét teszi zárójelbe és húzza le a becstelenség klozetjén. Azokét, akik reggelente munkába mennek és a gyerekeiket iskolába küldik. Például a most öngyilkosságot elkövetett Bogdán László egész életművét megbecstelenítik ezek a fényképek, és Cserdi dolgos cigányait. Ez a baj. Viszont ezt úgysem fogjátok fel. Nincs annyi eszetek. Mert nem jártatok iskolába.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2020. július 31. 17:18
Tupontos es tokeletes cikk. Gratula.
kilincsucca
2020. július 31. 08:01
Jogállamiság van és akkor minden rendben van? Az a jogállam, ahol az igazság elveszik? Mi lehet fontosabb az igazságnál és az igazságosságnál? Ugyan mi másért kellene harcolni mint az igazságért és az igazságosságért? Miért van az, hogy mindig a jog győz az igazság felett? Már egy kicsit unalmas ez a játék, hogy miközben szabadságharcot folytatunk az igazság mindig veszít! Tele van ország jogászokkal, nem csak az ellenzék, de a kormányoldal is, de ennek ellenére mindig van kiskapu, ahol a jog az egész ország felháborodása e
Békés
2020. július 31. 01:27
Ja ez most félrement, viszont a börtönvellness közbeni "sérelmekért" a "magyar" györgy féle ügyvédek a Fidesz által hozott törvény alapján fizettetnek milliókat az állammal a köztörvényes cbűnözőknek.
Békés
2020. július 31. 01:25
Ki is szavazta meg a "kártérítésre" jogalapot adó törvényt? A 2013. évi CCXL, a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról szóló törvény 2016 szeptemberi módosítása ugyanis pontosan rögzíti, hogy milyen esetekben jár a fogvatartottaknak kártérítés, és azt is, hogy mekkora lehet ez az összeg. A jelenleg is hatályban lévő törvénymódosítás alapján, ha nem megfelelő méretű a rab élettere (túlzsúfoltság miatt például), ha nincs elkülönítve a cellában az illemhely, ha nem megfelelő a szellőztetés, a világítás vagy a fűtés, de még akkor is, ha nem megfelelő a rovarirtás a büntetésvégrehajtási intézményben (ne adj Isten, sok a csótány), a fogvatartottat kártérítés illeti meg. https://www.parlament.hu/irom40/12179/12179.pdf
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!