Amilyen az adjonisten…

2020. július 29. 14:26

A hazájukat eláruló firkászok egymásnak estek, mert egyikük sem kíván ropogós kenyerére kevesebb vajat. Az Index tulajdonosi köre válaszút elé került.

2020. július 29. 14:26
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„Az Index hírportál kapcsán a baloldali pártok közös tüntetésen szerették volna világgá kürtölni, hogy demokráciánkat ismét fenyegetik. Indokuk szerint legitim kormányunk galád módon kívánja eltüntetni – egyébként virágzó – sajtóbirodalmuk főszereplőjét.

A közölt álhíreikkel szemben céljuk az igazság elhallgatása. A hazudozás betegségéről nehéz leszokni, különösen akkor, ha azt jól megfizetik. A valóság az, hogy az anyagilag jól megfizetett, ideológiailag elkötelezett újságírók paradicsomában felbukkant a kommunizmusban időnként visszatérő jelenség, a belső tisztogatás véressé váló szükségessége. Ilyen időkben nehéz szembenézni a valósággal. A fake newst ontó firkászok írásait egyre kevesebben nyilvánítják független véleménynek, így az olvasótábor csökkenése a megszokott bevételek elmaradásával jár.

A baj azonban csőstül jön, mert a laptulajdonosok nem a demokráciát kezdik félteni, hanem befektetéseiket. Az üzleti életben ez megszokott, egészséges reakció. Ugyanakkor a hazájukat eláruló firkászok egymásnak estek, mert egyikük sem kíván ropogós kenyerére kevesebb vajat. Az Index tulajdonosi köre válaszút elé került. Alkalmazott újságírói oly messzire dobták a tomahawkot, hogy ezzel már híveik sorát is ritkították.

A józan polgárok felismerik a megkerülhetetlent, saját sorsuk fontosságát, amelynek alapköve az ország jóléte és biztonsága. Az Orbán-kormány megbuktatására egyre kevesebb embert lehet mozgósítani, sőt sokak szerint nagy szükség van az ellenzék mihamarabbi cseréjére. A miniszterelnök népszerűsége töretlen – sőt, csúcsokat döntöget. Magyarország kormánya felvértezve parlamentjének határozatával és a nemzeti konzultációkkal a brüsszeli ring igazi zöld sarkában, a piros sarokból induló kettős mérce mélyütéseit eredményesen állja. Az ellenfél bánatára növekvő szimpatizánstábora erejével már képes visszaütni. Jól kivitelezett jobb horognak számított, amikor valósággá vált, hogy a gazdasági feltételeket nem lehet pártpolitikai érdekek mentén előírni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2020. július 30. 08:51
A nagy O1G-zésben megelőzte őket a valóság. És abban a kis belvárosi szociokulturálisan determinált véleménybuborékjukban tényleg elhitték magukról hogy ők fingják a passzátszelet, ezért gondolhatták okos ötletnek túltolni a bicajt. Erre mondják, hogy fingani akartak, de beszartak.
syphax
2020. július 30. 06:09
Az INDEXNÉL a LIBERNYÁK UJSÁGIRÓTANONCOK ELTAPSOLTÁK A LÓVÉT--egymás elől!!! És mivel el is költötték azt amit elloptak--MONDOM: EGYMÁSTÓL KOMMUNIZÁLTÁK EL A CÉG PÉNZÉT---KINJUKBAN A FIDESZ-T MEG A 'ZORBÁNT HIBÁZTATJÁK! ETTŐL PERSZE AZ ELKOMMUNIZÁLT ELLOPOTT PÉNZ NEM FOG VISSZAJÖNNI, DE POLITIKAI SIKRA TERELŐDIK-ODAKÖDÖSÖDIK AZ EGÉSZ INDEX BALHÉ!!!! Mert persze Index körökben Fidesz baszogatásra azért többnyire VAN VEVŐ--ezen aztán elcsámcsognak-eltüntetgetnek-elélvezgetnek egy darabig. Néhány ujdondász picsa meg fasz majd odébb áll a 24.hu-hoz és hasonlókhoz, de a többiek duzzogva-durcizva maradnak-- ÉS MINDEN(!), DE MINDEN-MINDEN MEGY TOVÁBB UGYANÚGY, MINT EDDIG. MARAD AZ INDEX ÉS ONTJA TOVÁBB A BAROMSÁGAIT. ÉPP ÚGY MINT A CEU! MARAD A HELYÉN DE LIBERNYÁK-ZSIDRÁKÉK BRÜSSZELBE' MÁR VILÁGGÁ KÜRTÖLTÉK IZIBE(!) HOGY A FIDESZ ÉS ORBÁN --ÚGYMOND--ANTIDEMOKRATIKUSAN-JOGÁLLAMOT SÉRTVE--ÚGYMOND-- "SZÉTVERTE" A CEU-T MEG AZ INDEXET.....OSZT' KÖZBE BAKKFITTTY! CSAK EGY KIS VIHAR VÓT' AZ INDEXESEK BILIJÉBEN. AMIT RÁADÁSUL ŐK MAGUK KAVARTAK!!!
Hunyadi Mátyás
2020. július 29. 21:48
Na szóval, az igaz, hogy Orbán Viktor népszerűsége töretlen, de amikor ennek vége lesz, mert mindennek van vége, nem lesz ennyi támogató újságírója - az is tuti.
Hunyadi Mátyás
2020. július 29. 21:46
Aszongya, hogy csak latin ábc-ve (azzal írom)l, és nem fogadja el a hozzászólásomat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!