A kormány nem vesz részt a baloldal parlamenti színjátékában

2020. július 31. 09:56

Sajnáljuk, és végtelenül szomorúnak találjuk, hogy a baloldali ellenzéki pártok a költségvetési vita során mindvégig az ország érdekei ellen politizáltak.

2020. július 31. 09:56
Dömötör Csaba
Facebook

„A kormány nem vesz részt a baloldali pártok által kezdeményezett rendkívüli ülésen a brüsszeli költségvetési megállapodással kapcsolatban. A kabinet már részletes tájékoztatást adott arról, hogy a miniszterelnök 3 milliárd euró, azaz ezermilliárd forintos nagyságrendű plusz támogatást harcolt ki Magyarország számára. Emellett sikerült megakadályozni, hogy egy politikai zsarolási lehetőséget biztosító eljárást vezessenek be az uniós forrásokkal kapcsolatban. Továbbra is küzdünk azért, hogy az átláthatatlanul működő, az egyes tagországok politikai életébe mindenféle demokratikus felhatalmazás nélkül beavatkozó aktivistacsoportok ne kaphassanak támogatást az uniós költségvetésből.

Sajnáljuk, és végtelenül szomorúnak találjuk, hogy a baloldali ellenzéki pártok a költségvetési vita során mindvégig az ország érdekei ellen politizáltak, és ugyanolyan lejárató kampányt folytattak, mint a járvány elleni védekezés legnehezebb heteiben. Már csak ezért sem tartjuk indokoltnak, hogy az általuk kezdeményezett parlamenti színjátékban részt vegyünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. augusztus 01. 07:02
Szóval dobrev etn Büsszelben síkítozott párat, majd itthon még tovább kúrogatni akarják a fideszt és kaptak egy kosarat? Majd elmondják egymásnak a senkit sem érdeklő mondókájukat.
jánosbácsi
2020. július 31. 23:46
133 gyáva nyuszi. :D
jánosbácsi
2020. július 31. 21:53
Dömötör nem tudja, hogy még nincs végleges döntés. Az európai parlament kétharmados többséggel elutasították a kormányfők megegyezését. Orbán Viktor számára rendkívül kellemetlen meglepetést okozhat a végleges döntés.
Bástyaelvtárs
2020. július 31. 18:07
most ezen ki lepődött meg? elfutni a viták elől nemzeti sport a fidesznél... Mikor érvekre érvekkel kéne felelni az nem a maffiakormány műfaja. Ők csak óriásplakátokon szeretnek egyoldalúan üzengetni meg nemzeti konzultációnak csúfolt propagandával hülyíteni a népet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!