A Hajógyári sziget a budapestieké!

2020. július 30. 19:11

Északi részén legyen közpark, sok sport- és szabadidős lehetőséggel!

2020. július 30. 19:11
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Twitter

„A kormány elfogadta Bús Balázzsal, Óbuda sikeres polgármesterével közös javaslatunkat:építkezésre és az élővilágra káros árvízvédelmi rendszerre semmi szükség a Hajógyári szigeten! A sziget a budapestieké, északi részén legyen közpark, sok sport- és szabadidős lehetőséggel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2020. augusztus 03. 07:12
Zárójelben szeretném megjegyezni, hogy a Hajógyári sziget nem csak a budapestieké, ahogy a Balaton, vagy Zebegény sem csak a helybélieké.
Kétes
2020. július 31. 16:09
Figyelem folyamatosan Kamu von Ugribugri fészbuk oldalát, de még nem posztolta ki, hogy a főváros milyen fejlesztést fog megvalósítani a Hajógyári-szigeten. Lehet, hogy semmit sem? Lehet, hogy Vizóval konzultál erről a következő beszélőn? Vagy odaviszi a hajléktalan szállót amit Csepelről elüldöztek? Esetleg hatsávos utat épít abból a pénzből amit nem adott oda a fideszes kerületek útépítésére? Van valakinek ötlete?
Tatulus
2020. július 31. 12:01
Jogos, ezt szeretik a pestiek, ezt kapják! Kamugeri örülhet, maradnak a fák, amiket egyébként senki se akart kivágni örökre!
ginacica
2020. július 31. 10:19
Itt szerintem a Hadrianus palotáról volt vagy van szó, amit amúgy az árvíztől külön le lehet védeni, mentesíteni. A palotával kaszinóépítés keretében liberális polgármester kísérletezett. Ha egyszer a területet kitakarítják (a gyártelepet részben-egészben lebontják), a palotát ismét feltárják és azt vonzó, attraktív módon bemutatni tudják, az Budapest bemutatni-valójában, idegenforgalmában egy "örök darab" lesz, lenne majd: amikor erre pénz és akarat együtt áll. Most nem állt együtt. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!