A góbé és a lúzer

2020. július 29. 09:49

Egyértelmű DK-s befolyásra utal az, ahogy Dull Szabolcs visszautasította Pesty Lászlót a székely autonómiáért indított aláírásgyűjtés ügyében.

2020. július 29. 09:49
Csibra Tibor
PestiSrácok.hu

„Az aláírásgyűjtés mögött korábban Gyurcsányék kivételével az összes magyarországi politikai erő pártállástól függetlenül felsorakozott. Egyetlen politikai alakulat van ma itthon, amely permanensen a határon túli magyarok ellen uszít, iparági értesülések szerint pedig Dullnak épp azért kellett távoznia az Index éléről, mert Dobrev Klárával egyeztetett rendszeresen a portál belső ügyeiről. A DK befolyásának másik bizonyítéka, hogy Pestyéket le is székelymaffiázták, ami félreérthetetlenül Gyurcsány-tempó. Amúgy az a Dull Szabolcs farolt ki a nemzeti összefogás ügyéből, aki korábban stábjával együtt – egyedüli balliberális hírportálként – rendszeresen tudósított Tusványosról, és olyannak tűnt Székelyföldön, mint akit érdekel a székelyek ügye. Másik megoldás, hogy már oda is küldte valaki.

Nem volt hírértéke az Index menesztett főszerkesztője szerint a székely autonómiáért indított aláírásgyűjtés újabb fordulójának a világkarantén után – írta meg Vasárnap.hu. Bátran kijelenthetjük: a mód, ahogy Dull Szabolcs elutasította a kampányt vezető Pesty Lászlót, legalább annyi magyarázatra szorulna, mint azok a titokzatos háttéralkuk, amelyeknek vélelmezhető alkalmazásával a főszerkesztő szétverte hiszterizált szerkesztőségét. A feltételes mód azért is indokolt, mert nem túl meglepő párhuzam, hogy amíg az Indexnél zajló, penetránsan bűzlő színtiszta baloldali mutyi eredményét az ugyancsak hiszterizált rajongóseregük a kormányra akarja kenni, úgy Dull kiebrudalását pedig az úgynevezett székely maffiára fognák. Ez lenne az újabb forgatókönyv, amely szerint aztán végül a kikosarazás miatt lett kirúgatva a főszerkesztő az Indextől. A nem túl ötletes konteó szerint »Don Pesty« odaszólt a valakiknek – tuggyukkiknek –, hogy skacok ez a Dull gyerek nem támogatja az aláírásgyűjtésünket, vágjátok már ki, elég lesz egy SMS, ha végeztetek.

Amúgy ez az a Dull Szabolcs, aki korábban hosszú éveken át vette a fáradságot, és stábjával rendre végigtudósították a Tusványoson történteket. Még csak azt sem lehetett róluk elmondani, hogy nem törekedtek a korrektségre. Tusványoson számos alkalommal bandáztunk együtt, és Dullon, illetve a munkatársain is látszott, hogy érdekli őket, mi történik ott, nem kötelező köröket futottak. Azért sem futhattak kötelező köröket, mert a baloldali sajtó részéről ők voltak az egyetlenek, akik elutaztak Székelyföldre tudósítani. Iparági információk szerint az Index körül épp azért alakult ki a balhé – majd később a műbalhé –, mert Dull vezetésével a csapat lefordulni igyekezett a Momentumról, hogy Gyurcsány halálos ölelésébe futhassanak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akosb
2020. július 29. 14:38
A gusztustalan, hazug, aljas gréczygecit próbálod védeni te Gusztustalgn, hazug, aljas geci.
jánosbácsi
2020. július 29. 12:44
"Még csak azt sem lehetett róluk elmondani, hogy nem törekedtek a korrektségre. Tusványoson számos alkalommal bandáztunk együtt, és Dullon, illetve a munkatársain is látszott, hogy érdekli őket, mi történik ott, " A jobboldali konzervatív újságírókra jellemző , hogy akikkel pár nappal ezelőtt még testi lelki Jóbarátok voltak, azokat most minden lelkiismeret furdalás nélkül kivégeznék.
olajfa1
2020. július 29. 12:17
Dull Szabolcs leírta magát már mindenki elött. -A libsik elött azért mert kitudódott hogy külön egyességet akart kötni a Dobrev Klárával az INDEX menedzsment háta mögött!... -Gyurcsány elött meg azért írta le magát mert ennyire pancser módon próbáltta meghekkelni az INDEX menedzsmentjét! A választók elött meg azért mert szavahiteltelenné vált már a liberális olvasók elött is.
Aegopolis.
2020. július 29. 12:15
Ja, hát nyilván a DK ültette az index nyakára az echos, tv2-s Vaszilyt ugye? Ki a fene hiszi el ezt a baromságot? Ultragáz ez a mosakodás. Mondjuk tökmindegy, a Fidesz-rajongók elhisznek ennél sokkal nagyobb hülyeségeket is. Még azt is, hogy a Fidesz egy párt, nem pedig szekta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!