Tényleg JóKor?

2020. június 19. 18:14

Másfél év után meg is jelent az első szám.

2020. június 19. 18:14

„A héten találtam a postaládámban a JóKor magazint, amely önmagát nyugdíjas tájékoztató kiadványként definiálja. Az Idősek Tanácsa – a miniszterelnök jelenlétében – 2018. október 1. napján döntött arról, hogy készüljön egy közérdekű információkat tartalmazó kiadvány. Másfél év után meg is jelent az első szám.

Az Idősek Tanácsa kormányhatározattal jött létre – 1712/2014. szám alatt – hat éve. A Tanács véleményezi az idősek életkörülményeit közvetlenül érintő és az általa kiemelten kezelt más kormányzati döntések és – az önkormányzati rendeletek tervezetének kivételével – jogszabályok tervezetét, valamint figyelemmel kíséri azok végrehajtását, javaslatot tehet kormányzati intézkedésekre, és közvetíti az idősödő emberek, valamint a vallási közösségek és a civil szervezetek javaslatait.

Elnöke a miniszterelnök, alelnöke az EMMI államtitkára (Novák Katalin) további 12 tagját – a miniszterelnök kéri fel részben az idősügy területén működő civil szervezetek javaslata alapján, részben a tudományos élet, a demográfia, a szociálpolitika, a helyi önkormányzatok, a vallási közösségek és a civil szervezetek szakemberei közül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PTYA
2020. június 20. 08:07
Dávid Ferenc a DK gazdasági "szakértője", ahol a programmok között szerepel az európai minimumbér. Lehet ilyennek hinni?
Senki Alfonz
2020. június 19. 22:38
Miért érzi ez a bandzsa szemű és felfogású, hogy bármihez hozzá kell szólnia, bárkit is érdekel a véleménye???
youngboy
2020. június 19. 20:18
Jókor. Tényleg. Valahol le kell írni az igazat a Szemkilövető Párt (amelyhez tartozol) hazudozásával szemben.
puszika
2020. június 19. 19:48
Dávid elvtárs! Nem mindegy neked? Hiszen te/ti/teljesen más rugóra jártok. Éppen most újítjátok fel Rákosi elvtárs 1950-es évekbeli jelszavait. Röhög rajtatok az egész ország!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!