Szocialista mesegyár

2020. június 12. 07:18

Aki azt gondolja, hogy egy szociális piacgazdaságban a szélhámos nem képes felismerni az idők szavát, nem tud idomulni a megrendelő szükségletéhez, az téved.

2020. június 12. 07:18
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Járvány idején például egy slágfertig szélhámos felismeri, hogy a szűkös kórházi kapacitások időszakában megnő az igény a betegápolók iránt. Az MSZP üdvöskéje, Korózs Lajos a parlament népjóléti bizottsága elnökeként ezt ismerte fel, botcsinálta hírhamisítóként pedig azt próbálja beadni a nagyközönségnek, hogy Németh Athina szélhámos félrevezette a nyilvánosságot, ezzel kárt okozott a közéletnek és az MSZP-nek is.

Igazán ügyes. A szélhámos asszonyság amúgy volt már »főorvos« és »gyógytornász« is. Most mentőtisztként kapta mikrofonvégre Korózs riporter, akit a szélhámosnő „behálózott”. A női szeszély mindenre képes! Ez a történet azonban harmatosan zsenge mese. A fortélyos szélhámosnő neve ugyanis már áprilisban felbukkant a parlamentben. Méghozzá Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője dobta be a köztudatba Athina asszonyságot, aki arról számolt be neki, hogy a kórházból hazaküldött tíz beteg közül kilenc meghalt. Egyiküknek hasi sebe volt, többen rákos betegként hagyták el a kórházat, valakit pedig úgy dobtak ki, hogy ki volt vezetve a végbele.

Ennek a mesének volt az új fejezete Korózs képviselő úr filmes produkciója, amelyet egy volt népszabis újságíró készített el, gyászos zenei aláfestéssel. A videó végén a képsorok színesről fekete-fehérre váltottak, a nemzetéért mindenre kész Korózs pedig mécsest gyújtott a halottakért. Oda a patkányozó Bangóné köztévés »Feküdj hasra, kéz a tarkóra!« Arany Málna-díja.

Az elképesztő hazugságcunami jelképe lehetne, hogy Tóth Bertalan pártelnök szerdán az ATV-ben maga ismerte el, hogy a közzététel előtt látta a felvételt. Ergo kvázi beismerte, hogy megakadályozhatta volna a hírhamisítást, amellyel a kormány járványügyi politikáját akarták lejáratni, holott az az egyik legsikeresebb volt az unióban és az egész világon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. június 13. 13:15
Korózs Lajos hibázott az ál-mentőssel készített interjú kapcsán. Bűne körülbelül azzal mérhető, mint mikor szelfizik velünk egy börtönviselt ember, vagy prostituált. A beszélgetésben elhangzottak teljesen hihetőek voltak, nem volt idő utólagos kutatásra, vizsgálódásra. Káslerék tömeggyilkos politikája össze sem mérhető e "vétséggel"! Korózs Lajos az egyik legaktívabb, legjobb szakpolitikusa az ellenzéknek, kötelességünk kiállni mellette. Azért nincs ezerszám konkrét eset közzétéve, mert félnek az orvosok, mentősök, ápolók, hozzátartozók. Még azt is titkolják, hogy hány szerencsétlen embert dobtak ki a kórházból. Kásler még azt is letagadta, hogy nem ő adta az utasítást a kiürítésre. Egy elesés után került be édesanyám a kecskeméti kórházba. A kezelőorvosa pár nap múlva telefonon közölte, hogy ki kell üríteni az osztályt. Ez március közepén történt! Tiltakozásunk ellenére a 93 éves asszonyt haza akarták küldeni. Március 19-én reggeltől vártuk itthon a betegszállítót. Délben felhívtak a kórházból, hogy az utasítás ellenére nem tették fel a járműre édesanyámat, lesz ami lesz, megtagadják a parancsot, mert nagyon rossz állapotban van. Este kilenckor halt meg egyedül a betegágyán. Mi ez, ha nem embertelen, erőszakos, szakmaiatlan eljárás? Az áprilisi utasítás már a 60%-ról szólt, de jóval előbb elkezdődött a gyilkolás! A huszonnégyezer kitoloncoltból hányan nem élték túl a hetet? Nincs információ, hiszen otthon voltak már az emberek, különben is maguk kérték, mondta a miniszter. Lemondás, kirúgás helyett Káslert az egekig dicsérte nagyszerű munkájáért Orbán. Cecília kötetnyi idiótaságáért jutalmul teljhatalmat kapott. Korózs meg mondjon le? Ugyan! Az Ocsmány-rezsim bűnét még fel sem tudjuk mérni tisztességesen. Nem csontvázakat fogunk találni elzavarásuk után, hanem tömegsírokat!
moricka13
2020. június 12. 14:40
Meg kell a szívnek szakadni rajta, ahogyan Bangóné ma az Országgyűlésben már Bagarja, a béke barátjaként akar változtatni azon a k..........a rossz 3 %-os MSZP - képen, aminek a kialakításában neki is tevőleges része van. Csak így tovább a jól bevált lenini úton lefelé a lejtőn, Csepelről Kabára vagy Nádudvarra!
Emmanuel Goldstein
2020. június 12. 10:19
Az MSZP egy halott párt, felesleges rugdosni.
Moslékzabáló
2020. június 12. 10:17
Tisztességes munka. Egy gond van vele: nincs hírértéke. Minden normális ember tudja, hogy a komcsi-libernyák söpredék 0/24-ben hazudik, trágárkodik, gyűlölködik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!